
Tort cu ciocolata si capsuni
Tort cu ciocolata si capsuni
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 0.160 | kg | zahar |
0.140 | kg | faina | |
0.190 | kg | oua | |
0.060 | kg | apa | |
0.060 | kg | Biscuitmix Padispan | |
Creama de ciocolata | 0.250 | kg | Arabesque Blank 29 |
0.250 | kg | Rosette | |
0.150 | kg | Panna Cotta | |
Umplutura de fructe | 0.300 | kg | Fruitful Strawberry |
Sirop | 0.100 | kg | zahar |
0.120 | L | apa | |
0.005 | kg | Flavour Vanilla | |
Decor | 0.200 | kg | Rosette |
capsuni proaspete |
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza ingredientele cu paleta timp de 5-7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o forma circulara, sprayata cu Carlex. Coacerea se relizeaza la temperatura de 180C, timp de 30-35minute.
Crema de ciocolata
Se topeste la bain-marie Arabesque, se adauga Panna Cotta si se omogenizeaza. La final se incorporeaza Rosette.
Sirop
Apa se fierbe cu zaharul. La final se adauga Flvour Vanilla.

Produse
Biscuitmix Pandispan
Mix concentrat, pulverulent, pentru prepararea blaturilor de tort, foilor de rulada si a checurilor.
FruitFul
Umpluturi cu un continut mare de fructe, utilizate in produse de cofetarie si patiserie
FruitFul
Umpluturi cu un continut mare de fructe, utilizate in produse de cofetarie si patiserie.