Retete
Tort cu ciocolata si capsuni

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 0.160 kg zahar
0.140 kg faina
0.190 kg oua
0.060 kg apa
0.060 kg Biscuitmix Padispan
Creama de ciocolata 0.250 kg Arabesque Blank 29
0.250 kg Rosette
0.150 kg Panna Cotta
Umplutura de fructe 0.300 kg Fruitful Strawberry
Sirop 0.100 kg zahar
0.120 L apa
0.005 kg Flavour Vanilla
Decor 0.200 kg Rosette
capsuni proaspete

Mod de lucru

    Blat

    Se mixeaza ingredientele cu paleta timp de 5-7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o forma circulara, sprayata cu Carlex. Coacerea se relizeaza la temperatura de 180C, timp de 30-35minute.

    Crema de ciocolata

    Se topeste la bain-marie Arabesque, se adauga Panna Cotta si se omogenizeaza. La final se incorporeaza Rosette.

    Sirop

    Apa se fierbe cu zaharul. La final se adauga Flvour Vanilla.

Tort cu ciocolata si capsuni

Products in this recipe

Biscuitmix Pandispan

Mix concentrat, pulverulent, pentru prepararea blaturilor de tort, foilor de rulada si a checurilor

Arabesque Blanc 29

Ciocolată cu 29% cacao, pentru umplerea și decorarea produselor de cofetărie

Rosette

Frişcă lichidă dulce pe bază de grăsime vegetală.

Panna Cotta

Crema desert tratata UHT

FruitFul

Umpluturi cu un continut mare de fructe, utilizate in produse de cofetarie si patiserie