![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-1280-3555f2036e2a7947e36a428d6045924a.jpeg)
![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-768-4303773700f7858396c960667d65602c.jpeg)
Tort cu ciocolata si capsuni
Tort cu ciocolata si capsuni
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 0.160 | kg | zahar |
0.140 | kg | faina | |
0.190 | kg | oua | |
0.060 | kg | apa | |
0.060 | kg | Biscuitmix Padispan | |
Creama de ciocolata | 0.250 | kg | Arabesque Blank 29 |
0.250 | kg | Rosette | |
0.150 | kg | Panna Cotta | |
Umplutura de fructe | 0.300 | kg | Fruitful Strawberry |
Sirop | 0.100 | kg | zahar |
0.120 | L | apa | |
0.005 | kg | Flavour Vanilla | |
Decor | 0.200 | kg | Rosette |
capsuni proaspete |
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza ingredientele cu paleta timp de 5-7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o forma circulara, sprayata cu Carlex. Coacerea se relizeaza la temperatura de 180C, timp de 30-35minute.
Crema de ciocolata
Se topeste la bain-marie Arabesque, se adauga Panna Cotta si se omogenizeaza. La final se incorporeaza Rosette.
Sirop
Apa se fierbe cu zaharul. La final se adauga Flvour Vanilla.
![Tort cu ciocolata si capsuni](https://www.zeelandia.ro/retete/retete-cofetarie/tort-cu-ciocolata-si-capsuni/@@images/image-400-deaf007a462214846328d662070f6aab.jpeg)
Produse
Biscuitmix Pandispan
Mix pulverulent pentru prepararea blaturilor de tort, foilor de ruladă și checurilor.
Panna Cotta
Crema desert tratata UHT
Panna Cotta
Cremă desert tratată UHT, 10% grăsime.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
FruitFul
Umpluturi de fructe utilizate în produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul
Umpluturi cu un conținut mare de fructe, utilizate în produse de cofetărie și patiserie.