![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-1280-3555f2036e2a7947e36a428d6045924a.jpeg)
![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-768-4303773700f7858396c960667d65602c.jpeg)
Tort cu foi de miere și ciocolată albă
Tort cu foi de miere și ciocolată albă
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0.300 | kg | Honey Cake |
0.150 | kg | oua | |
0.150 | kg | ulei | |
Crema cu ciocolata alba | 0.450 | kg | Rosette |
0.200 | kg | Panna Cotta | |
0.250 | kg | Arabesque Blank 29 | |
Decor | 0.100 | kg | blat maruntit |
0.100 | kg | Paleta Coldjel |
Mod de lucru
Blat
Se mixează toate ingredientele la viteza
medie 4-5 minute, se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se
realizează la temperatura de 200ºC, timp de 5-6 minute. După răcire, foaia se decupează cu o forma circulară, rezultâ nd 8 foi.
Crema cu ciocolata alba
Se spumează Panna Cotta, se adaugă Rosette spumată și ciocolată topită la bain marie.
![Tort cu foi de miere și ciocolată albă](https://www.zeelandia.ro/retete/retete-cofetarie/tort-cu-foi-de-miere-si-ciocolata-alba/@@images/image-400-deaf007a462214846328d662070f6aab.jpeg)