Tort cu fructe
Tort cu fructe
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Blat | 300 | g | Genoise Cacao |
| Blat | 300 | g | ouă |
| Cremă de fructe | 100 | g | Panna Cotta |
| Cremă de fructe | 200 | g | Rosette |
| Cremă de fructe | 50 | g | Fruit Filling Strawberry |
| Sirop | 200 | ml | apă |
| Sirop | 60 | g | zahăr |
| Sirop | 5 | g | Flavour Vanilla |
| Decor | 150 | g | Rosette |
| Decor | 75 | g | Almound Cutting |
| Decor | 70 | g | fructe proaspete |
| Decor | 10 | g | Curls Dark |
| Decor | 50 | g | Miroir Neutral |
Mod de lucru
Blat:
Se mixeaza ingredientele timp de 7 minute, la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o forma circulara si se coace la 180°C timp de 45 minute.
Crema cu fructe:
Se spumeaza Rosette timp de 3 minute, iar apoi se amesteca cu Panna Cotta si Fruit Filling Strawberry, pana la omogenizare.
