![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-1280-3555f2036e2a7947e36a428d6045924a.jpeg)
![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-768-4303773700f7858396c960667d65602c.jpeg)
Tort cu vanilie si caramel sarat
Tort cu vanilie si caramel sarat
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 0.375 | kg | Vero Dark Select |
0.150 | kg | ulei de floarea soarelui | |
0.150 | kg | ouă | |
0.150 | L | apă | |
Crema | 0.500 | kg | Cream Choco Vanilla |
0.500 | kg | Rosette | |
Umplutura caramel | 0.200 | kg | Cream Salted Caramel |
Glazura si decor | 0.150 | kg | Caramel |
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5-7 minute la viteza medie. Compozitia se toarna într-o tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la 180 °C, timp de 14- 16 minute. Dupa coacere si racire, se decupeaza 4 blaturi cu diametrul de 20 cm.
Crema
Se amesteca Cream Choco Vanilla cu Rosette spumata.
Umplutura caramel
Se insereaza in stratul de crema.
![Tort cu vanilie si caramel sarat](https://www.zeelandia.ro/retete/retete-cofetarie/tort-cu-vanilie-si-caramel-sarat/@@images/image-400-dd3cc881499db55ef9dfafb0ab6968a0.jpeg)
Produse
Cream Salted Caramel
Umplutura termostabila de caramel sarat pentru produse de patiserie si cofetarie gata de utilizat.