Retete
Tort miere și caramel sărat

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 0,300 kg Honet Cake
0,150 kg oua
0,100 kg ulei
Crema 0,250 kg Rosette
0,250 kg Panna Cotta
Umplutura caramel 0,150 kg Salted Caramel
Glazura si decor 0,150 kg Salted Caramel
0,100 kg Rosette

Mod de lucru

    Blat
    Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă într-o formă circulară. Coacerea se realizează la temperatura de 170°C, timp de 35-40 de minute. După răcire, se împarte în două parți egale.

    Cremă
    Se încălzește Panna Cotta, se răcește până la temperatura mediului ambiant și se amestecă cu Rosette spumată.

    Asamblare
    blat miere/cremă/umplutură caramel/blat miere/cremă/glazură și decor.

Tort miere și caramel sărat