Retete
Visul Caiselor

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Reţetă blat 355 g Muffin Conc
Reţetă blat 600 g ulei vegetal din floarea sorelui
Reţetă blat 525 g făină de grâu
Reţetă blat 600 ml apă
Reţetă blat 600 g zahăr
Cremă 200 g Paletta Apricot
Cremă 200 g ouă
Cremă 200 g Krem Line White Choco
Decor 50 g Scaldis Dark

Mod de lucru

    Pentru obţinerea blatului, se mixează timp de 5 minute, cu paleta, la viteză medie, toate ingredientele. Compoziţia obţinută se toarnă în forme şi se introduce în cuptor. Coacerea se realizează la temperatura de 175°C timp de 35-40 minute. Pentru cremă, se mixează  ingredietele până la omogenizare şi se fierbe amestecul la  Bain Marie până devine uşor consistent. După răcire, se glasează blatul şi se realizează decorul.

Visul Caiselor