Rețete Rețete

Tort Paradis cu fistic

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de lamaie 1,200 kg Fantasy Lemon Cake
0,200 kg ulei
0,230 kg apa
0,320 kg oua
Crema de vanilie 1,000 kg Rosette
2,000 kg Presta Vanilla Cold
Umplutura de fructe 0,800 kg Fruit Filling Red Cherry
Crema de fistic 1,200 kg Rosette (spumata)
2,200 kg Chocolatier Pistacchio
Glazura 0,800 kg Miroir Aroma Neutral
Decor Bon Ton
flori liofilizate

Mod de lucru

Foaie de lamaie

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5-7 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 7-8 minute.

Crema de vanilie

Rosette se spumeaza si se amesteca cu Presta Vanilla Cold.

Crema de fistic

Se incalzeste Chocolatier Pistacchio si se amesteca cu frisca spumata.

Glazura

Rosette se incalzeste pana la punctul de fierbere si se amesteca cu Chocolatier Nocciola Bake, se raceste usor si se glazureaza.

Mod de ansamblare

  • Blat
  • Crema de vanilie
  • Umplutura de fructe
  • Blat
  • Crema
  • Umplutura de fructe
  • Blat
  • Crema de fistic
  • Glazura
  • Decor
Tort Paradis cu fistic