Rețete Rețete

Pasca cu branza

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 0,100 kg Korent Vanilla Autenthic
1 kg faina
0,050 kg drojdie
0,015 kg sare
0,200 kg zahar
0,400 l apa
0,060 kg Zela Creme 80
Umplutura de branza 1,600 kg Zela Soft Ser
0,800 kg branza dulce
Decor oua
fulgi de migdale

Mod de lucru

Aluat

Ingredientele pentru aluat, cu exceptia margarinei, se malaxeaza timp de 6-7 minute la prima viteza si 7-8 minute la viteza a doua, pana se obtine un aluat elastic. Zela Crème 80 se adauga in ultimile 2-3 minute de malaxare. Aluatul obtinut se lasa la relaxat timp de 5-10 minute (in functie de temperatura mediului de lucru).

Umplutura de branza

Se mixeaza branza dulce de vaca pana la consistenta unei paste, se adauga Zeela Soft Ser si se omogenizeaza. Optional, se poate adauga Flavour Lemon.

Pasca

Aluatul se divizeaza in bucati de 0,250 kg pentru baza si 0,200 kg pentru fitile. Se intinde aluatul pentru baza in 4 foi si se asaza in forme circulare cu diametrul de 24 cm. Se adauga fitilele si se lasa la dospit timp de 20-25 de minute. Dupa dospire, se adauga compozitia de branza, se decoreaza si se ung fitilele cu ou. Coacerea se realizeaza la temperatura de 160-170°C, timp de 40-45 minute.

Pasca cu branza