Rețete Rețete

Violet Velvet Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de lamaie 0,600 kg Genoise Expert
0,600 kg oua
Crema burgundy 0,800 kg Rosette
2,000 kg Chocolina Burgundy
0,800 kg Panna Cotta
Umplutura de fructe 2,000 kg Fruit Filling Black Currant
Glazura 0,800 kg Miroir White
Decor fructe
flori liofilizate

Mod de lucru

Foaie

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de  7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in 2  tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 220°C, timp de 4-5 minute.

Crema burgundy 

Panna Cotta si Rosette se spumeaza si se amesteca cu Chocollina Burgundy.

Mod de ansamblare

  • Blat
  • Umplutura de fructe
  • Crema
  • Umplutura de fructe
  • Blat
  • Glazura
  • Decor
Violet Velvet Cake