Rețete Rețete

Cornuri cu unt si visine

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 0,100 kg Premium Kalacsmix
1,000 kg faina
0,050 kg drojdie
0,400-0,450 l apa
0,080 kg Zela Creme
Umplutura 0,300 kg Patisier Sour Cherry
Decor
ou (spumat)

Mod de lucru

Ingredientele pentru aluat se amesteca, cu exceptia Zela Creme, se malaxeaza timp de 4-5 minute la prima viteza si 6-8 minute la viteza a doua. Zela Crème se adauga in ultimile 2-3 minute de malaxare. Aluatul obtinut se lasa la relaxat timp de 10-15 minute, apoi se divizeaza la 0,100 kg si se lasa la predospit timp de 10 minute. Fiecare bila de aluat se intinde in foaie triunghiulara, se asaza umplutura si se ruleaza. Cornurile se dau la dospitor, pentru 30-35 de minute. Dupa dospire se unge suprafata cu ou. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200-210° C, timp de 14-16 minute.

Cornuri cu unt si visine

Produse

Premium Kalacsmix

Mix pulverulent pentru specialitati din aluaturi dulci.