
Cornuri cu unt si visine
Cornuri cu unt si visine
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 0,100 | kg | Premium Kalacsmix |
1,000 | kg | faina | |
0,050 | kg | drojdie | |
0,400-0,450 | l | apa | |
0,080 | kg | Zela Creme | |
Umplutura | 0,300 | kg | Patisier Sour Cherry |
Decor | |||
ou (spumat) |
Mod de lucru
Ingredientele pentru aluat se amesteca, cu exceptia Zela Creme, se malaxeaza timp de 4-5 minute la prima viteza si 6-8 minute la viteza a doua. Zela Crème se adauga in ultimile 2-3 minute de malaxare. Aluatul obtinut se lasa la relaxat timp de 10-15 minute, apoi se divizeaza la 0,100 kg si se lasa la predospit timp de 10 minute. Fiecare bila de aluat se intinde in foaie triunghiulara, se asaza umplutura si se ruleaza. Cornurile se dau la dospitor, pentru 30-35 de minute. Dupa dospire se unge suprafata cu ou. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200-210° C, timp de 14-16 minute.
