Rețete Rețete

Cornuri cu unt și vișine

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 0,100 kg Premium Kalacsmix
1,000 kg faina
0,050 kg drojdie
0,400-0,450 l apa
0,080 kg Zela Creme
Umplutura 0,300 kg Patisier Sour Cherry
Decor
ou (spumat)

Mod de lucru

Ingredientele pentru aluat se amestecă, cu excepția Zela Crème, se malaxează timp de 4-5 minute la prima viteză și 6-8 minute la viteza a doua. Zela Crème se adaugă în ultimele 2-3 minute de malaxare. Aluatul obținut se lasă la relaxat timp de 10-15 minute, apoi se divizează la 0,100 kg și se lasă la predospit timp de 10 minute. Fiecare bilă de aluat se întinde în foaie triunghiulară, se așază umplutura și se rulează. Cornurile se dau la dospitor, pentru 30-35 de minute. După dospire se unge suprafața cu ou. Coacerea se realizează la temperatura de 200-210°C, timp de 14-16 minute.

Cornuri cu unt si visine

Produse

Premium Kalacsmix

Mix pulverulent pentru obținerea specialităților din aluaturi dulci.