Rețete Rețete

Cupe cu fructe de padure si crema de branza

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 2000 g faina
80 g Snakmix
30 g sare
0.8 l apa
Margarina pentru laminat 800 g Zela Pastry 80
Umplutura 600 g Patissier Forest Fruit
800 g Zeela Soft Ser
Decor Mont Blanc
fructe proaspete

Mod de lucru

Ingredientele pentru aluat se malaxeaza timp de 4 minute la prima viteza si 4-5 minute la viteza a doua. Aluatul obtinut se lasa timp de 10 de minute in repaus. Se incorporeaza Zela Pastry, se lamineaza, se impatureste in trei, se lamineaza din nou, se impatureste in patru si se da la rece pentru minim 30 de minute. Dupa racirea  aluatului se repeta procesul de impachetare si se da la rece pentru alte minim 30 de minute. In final, se lamineaza aluatul la 3 mm grosime. Se decupeaza aluatul in fasii, se impletesc si se asaza in forme circulare. Se adauga umplutura si se introduce in cuptor. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200-210°C, timp de 16-18 minute.

Dupa racire se decoreaza.

Cupe cu fructe de padure si crema de branza