Rețete Rețete

Inimioare dulci

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 0,100 kg Korent Europe
1,000 kg faina
0,040 kg drojdie
0,015 kg sare
0,100 kg zahar
0,400 l apa
0,040 kg Zela Creme 80
0,200 kg prune confiate, feliate
Umplutura 0,800 kg Umplutura de prune
Decor 0,100 kg ou
0,100 kg Mont Blanc
0,200 kg aluat fraged, colorat

Mod de lucru

Ingredientele pentru aluat se amesteca, exceptie facand Zela Crème 80 si prunele confiate, se malaxeaza timp de 4-5 minute la prima viteza si 5-6 minute la viteza a doua, in functie de cantitatea de aluat. Zela Crème 80 si prunele confiate se adauga in ultimile 2-3 minute de malaxare. Aluatul obtinut se intinde in foaie, se aplica Umplutura in strat subtire, se pliaza  si se decupeaza in forma de inima. Formele se lasa in dospitor timp de  20-30 de minute. Dupa dospire se unge suprafata cu ou si se decoreaza cu aluat fraged colorat. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200-210°C, timp de 16-18 minute. Dupa coacere, se decoreaza marginea cu Mont Blanc.

Inimioare dulci

Produse

Korent Europe

Mix pulverulent pentru specialitati din aluaturi dulci.

Umplutură de prune

Umplutură de prune, gata de utilizat, stabilă la coacere - recomandată pentru produse de patiserie și cofetărie.