Rețete Rețete

Melci cu umplutura de capsuni

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 100 g Korent Classic Europe
1000 g faina
50 g drojdie
100 g zahar
400 g apa
80 g Zela Creme
Umplutura de capsuni 600 g Patissier Strawberry
200 g Presta Vanilla
Decor fistic maruntit
ou

Mod de lucru

Ingredientele pentru aluat se amestecă, excepție făcând Zela Creme, se malaxează timp de 4-5 minute la prima viteza și 6-8 minute la viteza a doua. Zela Crème se adaugă în ultimile 2-3 minute de malaxare. Aluatul obținut se lasă la relaxat timp de 10-15 minute.

Aluatul se întinde în foaie, se aplică umplutura, se rulează, se porționează și se așaza rulourile în tavă. Se dau la dospitor, pentru 30-40 de minute. După dospire se unge suprafața cu ou și fistic mărunțit. Coacerea se realizează la temperatura de 200-210°C, timp de 16-18 minute.

Melci cu umplutura de capsuni