Rețete Rețete

Melci cu umplutura de vanilie

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 100 g Korent Panettone
1000 g faina
40 g drojdie
15 g sare
100 g zahar
450 g apa
40 g unt
Umplutura de vanilie 500 g Presta Vanilla FN
Decor Krem Line White

Mod de lucru

Ingredientele pentru aluat( cu exceptia untului se malaxeaza timp de 5-6 minute la prima viteza si 6-8 minute la viteza a doua . Untul se adauga la viteza a doua de malaxare . Aluatul obtinut se lasa la relaxat timp de 45 - 60 de minute intr-un vas acoperit .Se intinde aluatul in foaie, se aplica umplutura in strat subtire, se ruleaza si se portioneaza. Se introduc in dospitor pentru 30 -40 de minute. Coacerea se realizeaza la temperatura de 210-220°C, timp de 18 - 20 de minute. Dupa racire, se decoreaza cu Krem Line White incalzit la bain-marie.

Melci cu umplutura de vanilie