Melci cu umplutura de vanilie
Melci cu umplutura de vanilie
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Aluat | 100 | g | Korent Panettone |
| 1000 | g | faina | |
| 40 | g | drojdie | |
| 15 | g | sare | |
| 100 | g | zahar | |
| 450 | g | apa | |
| 40 | g | unt | |
| Umplutura de vanilie | 500 | g | Presta Vanilla FN |
| Decor | Krem Line White |
Mod de lucru
Ingredientele pentru aluat( cu exceptia untului se malaxeaza timp de 5-6 minute la prima viteza si 6-8 minute la viteza a doua . Untul se adauga la viteza a doua de malaxare . Aluatul obtinut se lasa la relaxat timp de 45 - 60 de minute intr-un vas acoperit .Se intinde aluatul in foaie, se aplica umplutura in strat subtire, se ruleaza si se portioneaza. Se introduc in dospitor pentru 30 -40 de minute. Coacerea se realizeaza la temperatura de 210-220°C, timp de 18 - 20 de minute. Dupa racire, se decoreaza cu Krem Line White incalzit la bain-marie.
