Retete
Ochelari cu cacao si cocos

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 0.100 kg Korent Panettone
1.000 kg faina
0.040 kg drojdie
0.015 kg sare
0.100 kg zahar
0.400-0.450 l apa
0.020 kg Zela Creme 80
Umplutura cu cocos 0.300 kg Cocos Kream
0.100 l apa
Umplutura cu cacao 0.300 kg Cacao Kream
0.100 l apa

Mod de lucru

    Aluat

    Ingredientele pentru aluat se amesteca, exceptie facand Zela Crema 80, se malaxeaza timp de 4-5 minute la prima viteza si 5-6 minute la viteza a doua. Zela Creme 80 se adauga in ultimele 2-3 minute de malaxare. Aluatul obtinut se intinde in foaie.

    Umplutura de cocos

    Se omogenizeaza cele doua ingrediente.

    Umplutura de cacao

    Se omogenizeaza cele doua ingrediente.

    Asamblare

    Se aplica umplutura de cocos pe jumatate de foaue, in strat subtire si se ruleaza partea umpluta. Se aplica umplutura de cacao pe cealalta jumatate de foaie si se ruleaza. Ruloul se portioneaza, se asaza pe tavi si se introduc la dospitor, pentru 30-35 minute. Dupa dospire se unge suprafata cu ou si se dau la cuptor. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200-220°C, timp de 15-18 minute. Dupa coacere se decoreaza cu nuca de cocos.

Ochelari cu cacao si cocos