Retete
Pasca

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 0.100 kg Korent Vanilla Autenthic
1.000 kg faina
0.050 kg sare
0.015 kg zahar
0.200 kg zahar
0.400 L apa
0.050 kg Zela Creme 80
Umplutura 1.200 kg Zeela Soft Ser
1.200 kg branza dulce
0.010 kg stafide
Decor ou

Mod de lucru

    Aluat

    Ingredientele pentru aluat se amesteca, exceptie facand Zela Crème 80, se malaxeaza timp de 6-7 minute la prima viteza si 7-8 minute la viteza a doua, pana se obtine un aluat elastic. Zela Crème 80 se adauga in ultimile 2-3 minute de malaxare. Aluatul obtinut se lasa la relaxat timp de 5-10 minute (in functie de temperatura mediului de lucru).

    Umplutura

    Se omogenizeaza cele doua ingrediente.

    Mod de lucru

    Aluatul se divizeaza in bucati de 0,250 kg pentru baza si 0,200 kg pentru fitile. Se intinde aluatul pentru baza in 4 foi si se asaza in forme circulare cu diametrul de 24 cm. Se adauga fitilele si se lasa la dospit timp de 25-30 de minute. Dupa dospire, se adauga compozitia de branza, si se unge suprafata cu ou. Coacerea se realizeaza la temperature de 170°C, timp de 40-45 minute.

Pasca

Products in this recipe

Korent Vanilla Authentic

Mix pentru specialitati obtinute din aluaturi dulci cu aroma de vanilie

Zeela Soft Ser

Umplutură termostabilă de brânză, gata de utilizat în produsele de cofetărie și de patiserie.

Zela Creme

Margarină pentru creme și aluaturi 80%