Rețete Rețete

Pernute cu ciocolată

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 1.000 kg faina
0.040 kg Snackmix
0.015 kg sare
0.450 L apa rece
0.400 kg Zela Pastry
Umplutura
0.400 kg Chocolina Bake

Mod de lucru

Ingredientele pentru aluat se malaxează timp de 4 minute la prima viteza și 4-5 minute la viteza a doua. Aluatul obținut se lasa timp de 10 de minute în repaus. Se încorporează Zela Pastry, se laminează, se împăturește în trei, se laminează din nou, se împăturește în patru și se dă la rece pentru minim 30 de minute. După racirea aluatului se repetă procesul de împachetare și se da la rece pentru minim 30 de minute. În final, se laminează aluatul la 3 mm grosime. Se decupează aluatul sub formă de pătrat, se adaugă Chocolina Bake, se împăturesc colțurile pe diagonală, se așază în tavă și se coc. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 15 minute.După răcire se decorează.

Pernute cu ciocolată