Rețete Rețete

Placinta cu ciuperci

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 0.500 kg faina
0.015 kg sare
0.015 kg drojdie
0.250 L apa
0.150 kg Zela Pastry
Umplutura 0.300 kg Savoury Champignon
Decor 0.050 kg ou

Mod de lucru

Ingredientele, exceptie Zela Pastry, se malaxeaza timp de 5 minute la prima viteza si 6 minute la viteza a doua. Aluatul obtinut se lasa 10 minute in repaus apoi se adauga Zela Pastry si se impatureste de 2 ori in 4 cu repaus intre turari, de minim 15 minute. Se lasa la rece aproximativ 20 minute, apoi se intinde in foaie, 5 mm grosime, se adauga umplutura si se ruleaza strans. Se asazaintr-o forma si se da la dospitor pentru 20 minute. La final se unge suprafata cu ou. Se coace la temperatura de 180°C timp de 45 de minute.

Placinta cu ciuperci

Produse

Savoury Champignon

Umplutura vegetală cu ciuperci, gata de utilizat, pentru produse de patiserie.

Zela Pastry

Grăsime tartinabilă vegetală utilizată pentru obținerea aluaturilor foietate.