Retete
Placinta cu ciuperci

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 0.500 kg faina
0.015 kg sare
0.015 kg drojdie
0.250 L apa
0.150 kg Zela Pastry
Umplutura 0.300 kg Savoury Champignon
Decor 0.050 kg ou

Mod de lucru

Ingredientele, exceptie Zela Pastry, se malaxeaza timp de 5 minute la prima viteza si 6 minute la viteza a doua. Aluatul obtinut se lasa 10 minute in repaus apoi se adauga Zela Pastry si se impatureste de 2 ori in 4 cu repaus intre turari, de minim 15 minute. Se lasa la rece aproximativ 20 minute, apoi se intinde in foaie, 5 mm grosime, se adauga umplutura si se ruleaza strans. Se asazaintr-o forma si se da la dospitor pentru 20 minute. La final se unge suprafata cu ou. Se coace la temperatura de 180°C timp de 45 de minute.

Placinta cu ciuperci

Produse

Savoury Champignon

Umplutura vegetală cu ciuperci, gata de utilizat, pentru produse de patiserie

Zela Pastry

Grăsime tartinabilă vegetală 80% utilizată pentru obținerea aluaturilor foietate