Rețete Rețete

Tarta cu mere si migdale

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat tarta 0.200 kg Bratislava Pastry Mix
0.200 kg faina
0.180 kg Zela Creme
0.010 kg drojdie
0.075 kg apa
0.400 kg migdale
Umplutura 0.600 kg Fruitful Apple XL
0.200 kg pudra de migdale
Aluat pentru decor 0.250 kg Zela Creme
0.250 kg zahar
0.300 kg faina
0.100 kg Cream Vanilla
Decor Mont Blanc

Mod de lucru

Aluat fraged

Se mixeaza toate ingredientele pana devin o compozitie compacta si fragila. Aluat obtinut se lasa la rece minim 60 minute.

Umplutura

Se amesteca cele doua ingrediente.

Aluat pentru decor

Se mixeaza toate ingredientele si se lasa la rece timp de minim o ora.

Asamblare

Aluatul fraged se intinde intr-o forma circulara, cu diamentrul de 18 cm si se adauga umplutura. Pe marginea tartei, se presara aluatul de decor, sfaramat. Coacerea se realizeaza la temperatura de 170-180°C, timp de 30-40 minute. Dupa racire, se decoreaza cu Mont Blanc.

Tarta cu mere si migdale