Rețete Rețete

Curd Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foi 0.600 kg Purple Velvet Cake
0.080 kg ulei
0.120 kg apa
0.400 kg ou
Foaie decor 0.300 kg Purple Velvet Cake
0.040 kg ulei
0.060 kg apa
0.200 kg ou
Crema de branza 0.800 kg Rosette
0.400 kg Panna Cotta
0.200 kg Zeesan Curd Cheese
0.250 L apa
Insertie de fructe 0.500 kg Fruit Filling Blueberry
Glazurs si decor 0.500 kg Chocolina White
0.025 kg ulei
fructe proaspete
decoratiuni Bon Ton

Mod de lucru

Foi

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de  4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in  2 tavi 60/40, tapetata cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5-6  minute.

Foaie  decor

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de  4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in  tava 60/40, tapetata cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 de minute. Dupa racire, foaia se decupeaza cu o forma ondulata .

Crema cu branza

Se hidrateaza Zeesan Curd Cheese, se amesteca cu Rosette semispumata si Panna Cotta  spumata.

Glazura si decor

Chocollina White si uleiul se incalzesc la Bain –marie si se toarna pe suprafata prajiturii.

Asamblare

  • blat
  • crema cu branza
  • insertie de fructe
  • foaie
  • glazura
  • decor
Curd Cake