Fresh cake
Fresh cake
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Foaie | 0.900 | kg | Purple Velvet Cake |
| 0.600 | kg | ou | |
| 0.120 | kg | ulei | |
| 0.180 | kg | apa | |
| Crema de afine | 0.500 | kg | Chocolatier Burgundy |
| 0.500 | kg | Rosette | |
| Insertie de fructe | 0.250 | kg | Fruit Filling Black Currant |
| Crema Panna Cotta | 0.600 | kg | Rosette |
| 0.400 | kg | Panna Cotta | |
| Glazura | 0.400 | kg | Bianca Meringue |
| 0.200 | kg | apa | |
| 0.200 | kg | zahar pudra | |
| Decor | fructe proaspete | ||
| Satina Dark |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 minute.
Crema de afine
Se amesteca pana la omogenizare Chocollina Burgundy cu Rosette spumata. si se omogenizeaza.
Crema panna cotta
Se spumeaza separat cele 2 ingrediente, iar apoi se amesteca pana la omogenizare.
Glazura si decor
Se spumeaza toate ingredientele pana se formeaza o bezea consistena.
Asamblare in forma de monoportie:
- foaie decupata circular
- 0,040 kg crema de afine
- 0,010 kg insertie de fructe
- foaie decupata circular
- 0,040 kg crema panna cotta
- bucati de fructe proaspete
- Foaie banda pentru invelit prajitura
- bezea
- decor
