Prajitura cu iaurt si fructe de padure
Prajitura cu iaurt si fructe de padure
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Blat Purple | 0.300 | kg | Purple Velvet Cake |
| 0.040 | kg | ulei | |
| 0.050 | l | apa | |
| 0.200 | kg | ou | |
| Blat Genoise | 0.200 | kg | Genoise ES |
| 0.200 | kg | ou | |
| Mousse de ciocolata alba | 0.500 | kg | Rap Yogofresh |
| 1.000 | L | apa | |
| 0.800 | kg | Rosette | |
| Amestec de fructe | 0.500 | kg | fructe de padure, proaspete |
| Decor | fructe proaspete |
Mod de lucru
Blat Purple
Se spumeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza medie
Blat Genoise ES
Se spumeaza cu telul ingredientele timp de 8 -10 minute la viteza mare.
Compozitiile se toarna alternativ intr-o tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 10-12 minute.
Mousse de ciocolata alba
Se mixeaza cu telul apa si Rap Yogofresh timp de 3 minute la viteza mare. Crema obtinuta se amesteca cu Rosette spumata.
Asamblare
- blat
- crema de iaurt
- decor
