Rețete Rețete

Prajitura cu lamaie si ciocolata

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 1.000 kg Purple Velvet Cake
0.130 kg ulei
0.180 kg apa
0.650 kg ou
Crema de lamaie si ciocolata 0.600 kg Arabesque Blanc 29
0.600 kg Rosette
0.200 kg Fruit Filling Lemon Cream
0.300 kg Panna Cotta
Decor fructe
macarons

Mod de lucru

Blat

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de  4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna intr-o  tava 60/40, tapetate cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de aproximativ  10  minute.

Crema de lamaie si ciocolata

Rosette si Panna Cotta se spumeaza impreuna. Crema obtinuta se amesteca cu  Arabesque Blanc 29 topita la bain -marie si Fruit Filling Lemon.

Asamblare:

  • blat
  • crema
  • decor
Prajitura cu lamaie si ciocolata