Prajitura cu lamaie si ciocolata
Prajitura cu lamaie si ciocolata
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Blat | 1.000 | kg | Purple Velvet Cake |
| 0.130 | kg | ulei | |
| 0.180 | kg | apa | |
| 0.650 | kg | ou | |
| Crema de lamaie si ciocolata | 0.600 | kg | Arabesque Blanc 29 |
| 0.600 | kg | Rosette | |
| 0.200 | kg | Fruit Filling Lemon Cream | |
| 0.300 | kg | Panna Cotta | |
| Decor | fructe | ||
| macarons |
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.
Crema de lamaie si ciocolata
Rosette si Panna Cotta se spumeaza impreuna. Crema obtinuta se amesteca cu Arabesque Blanc 29 topita la bain -marie si Fruit Filling Lemon.
Asamblare:
- blat
- crema
- decor
