Rețete Rețete

Rudolf cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 1.000 kg Purple Velvet Cake
0.130 kg ulei
0.180 kg apa
0.650 kg ou
Foaie 0.450 kg Purple Velvet Cake
0.060 kg ulei
0.090 kg apa
0.300 kg ou
Crema cu portocale 0.800 kg Rosette
0.200 kg Panna Cotta
0.250 kg Fruit Filling Orange Cream
0.150 kg Zeesan Neutral
0.150 kg apa
Mousse de ciocolata alba 0.500 kg Arabesque Blanc 29
0.500 kg Rosette
0.300 kg Zeesan Neutral
0.100 L apa
Glazura si decor Spray Velvet Rosu
Satina White
fructe

Mod de lucru

Blat

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de  4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in  tava 60/40, tapetata cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 8-10  minute. Dupa racire se decupeaza 6 forme circulare.

Foaie

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de  4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in  tava 60/40, tapetata cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 de minute. Dupa racire se decupeaza 6 forme circulare.

Crema cu portocale

Se hidrateaza Zeesan Neutral, se amesteca cu Rosette semispumata, Panna Cotta  usor incalzita  si Fruit Filling Orange Cream.

Mousse

Arabesque Blanc 29 se incalzeste la bain marie impreuna cu Panna Cotta. Se hidrateaza Zeesan Neutral, se amesteca cu Rosette semispumata si cu crema obtinuta anterior.

Asamblare in forma de silicon:

  • blat
  • crema de portocale
  • foaie
  • crema
  • glazura
  • decor
Rudolf cake