Rețete Rețete

Mini Tort cadou

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 2.000 kg Purple Velvet Cake
0.260 kg ulei
0.360 kg apa
1.200 kg ou
Foaie 0.600 kg Purple Velvet Cake
0.080 kg ulei
0.120 kg apa
0.400 kg ou
Crema de lamaie 0.600 kg Chocolatier Bianca
1.600 kg Rosette (spumata)
0.400 kg Fruit Filling Lemon Cream
Glazura si decor 1.000 kg Icing

Mod de lucru

Blat

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.

Foaie

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2  tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 minute.

Crema de lamaie

Se amesteca Chocolatier Bianca cu Rosette spumata, Fruit Filling Lemon Cream si se omogenizeaza.

Asamblare:

  • blat
  • crema
  • blat
  • crema
  • foaie
  • decor icing
Mini Tort cadou