Mini Tort cadou
Mini Tort cadou
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Blat | 2.000 | kg | Purple Velvet Cake |
| 0.260 | kg | ulei | |
| 0.360 | kg | apa | |
| 1.200 | kg | ou | |
| Foaie | 0.600 | kg | Purple Velvet Cake |
| 0.080 | kg | ulei | |
| 0.120 | kg | apa | |
| 0.400 | kg | ou | |
| Crema de lamaie | 0.600 | kg | Chocolatier Bianca |
| 1.600 | kg | Rosette (spumata) | |
| 0.400 | kg | Fruit Filling Lemon Cream | |
| Glazura si decor | 1.000 | kg | Icing |
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.
Foaie
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 minute.
Crema de lamaie
Se amesteca Chocolatier Bianca cu Rosette spumata, Fruit Filling Lemon Cream si se omogenizeaza.
Asamblare:
- blat
- crema
- blat
- crema
- foaie
- decor icing
