Tort cu crema de ciocolata
Tort cu crema de ciocolata
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Compozitie | 0.300 | kg | Purple Velvet Cake |
| 0.040 | kg | ulei | |
| 0.060 | kg | apa | |
| 0.200 | kg | ou | |
| Crema cu ciocolata | 0.200 | kg | Chocolatier Bianca |
| 0.600 | kg | Rosette (spumata) | |
| 0.150 | kg | Fruit Filling Lemon | |
| 0.100 | kg | Zeesan Neutral | |
| Insertie de fructe | 0.300 | kg | Farcitura Raspberry |
| 0.100 | kg | Zeesan Neutral | |
| Glazura si decor | 0.200 | kg | Chocolatier Bianca (incalzita) |
| fructe proaspete | |||
| blat sfaramicios |
Mod de lucru
Compozitie:
Se spumeaza cu telul toate ingredientele timp de 5 minute, la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o forma circulara de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 160°- 170°C, timp de 35-40 de minute. Dupa racire, blatul se taie in 4 foi.
Crema cu ciocolata:
Rosette spumata se amesteca cu Zeesan-ul Neutral, Fruit Filling Lemon si Chocolatier Bianca topita la bain-marie.
Insertie de fructe
Farcitura Raspberry si se amesteca cu Zeesan Neutral.
Montaj
Se monteaza intr-o forma circulara, alternative, blat, strat de crema. In ultimul strat de crema se adauga insertia de fructe.
