Rețete Rețete

Tort cu crema de ciocolata

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Compozitie 0.300 kg Purple Velvet Cake
0.040 kg ulei
0.060 kg apa
0.200 kg ou
Crema cu ciocolata 0.200 kg Chocolatier Bianca
0.600 kg Rosette (spumata)
0.150 kg Fruit Filling Lemon
0.100 kg Zeesan Neutral
Insertie de fructe 0.300 kg Farcitura Raspberry
0.100 kg Zeesan Neutral
Glazura si decor 0.200 kg Chocolatier Bianca (incalzita)
fructe proaspete
blat sfaramicios

Mod de lucru

Compozitie:

 Se spumeaza cu telul toate ingredientele timp de 5 minute, la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o forma circulara  de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 160°- 170°C, timp de 35-40 de minute. Dupa racire, blatul se taie in 4 foi. 

Crema cu ciocolata:

Rosette spumata se amesteca cu Zeesan-ul Neutral, Fruit Filling Lemon si Chocolatier Bianca topita  la bain-marie.

Insertie de fructe

Farcitura Raspberry si se amesteca cu Zeesan Neutral.

Montaj

Se monteaza intr-o forma circulara, alternative, blat, strat de crema. In ultimul strat de crema se adauga  insertia de fructe.

Tort cu crema de ciocolata