Winter Candles
Winter Candles
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Foaie | 0.900 | kg | Purple Velvet Cake |
| 0.600 | kg | oua | |
| 0.120 | kg | ulei | |
| 0.180 | kg | apa | |
| Crema afine | 0.500 | kg | Chocolina Burgundy |
| 0.500 | kg | Rosette | |
| Insertie de fructe | 0.250 | kg | Fruit Filling Black Currant |
| Crema Panna Cotta | 0.600 | kg | Rosette |
| 0.400 | kg | Panna Cotta | |
| Glazura si decor | 0.400 | kg | Chocolina White |
| Decor | decoratiuni Bon Ton | ||
| fructe proaspete |
Mod de lucru
Foaie:
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 minute.
Crema de afine
Se amesteca pana la omogenizare Chocollina Burgundy cu Rosette spumata si se omogenizeaza.
Crema panna cotta
Se spumeaza cele 2 ingrediente pana la omogenizare.
Glazura si decor
Se incalzeste Chocollina White la bain-marie si se utilizeaza la glazurare.
Asamblare in forma de monoportie
- foaie decupata circular
- 0,040 kg crema de afine
- 0,010 kg insertie de fructe
- foaie decupata circular
- 0,040 kg crema panna cotta
- Foaie banda pentru invelit prajitura
- Glazura
- decor
