Rețete Rețete

Magenta cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,50 kg Purple Velvet Cake
0,32 kg oua
0,06 kg ulei
0,09 kg apa
Crema de ciocolata alba 0,30 kg Zeesan Natural
0,37 kg apa
1,50 kg Rosette
0,50 kg Chocolina White
Insetie rodie 1,00 kg Pulpa rodie
Glazura 0,95 kg Paletta Strawberry
0,03 kg apa
Decor Bon Ton

Mod de lucru

Foaie

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in  tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.

Crema de ciocolata alba

Se hidrateza Zeesan Neutral cu apa, se adauga in Rosette semispumata, dupa care incorporam pe rand Panna Cotta si Chocollina White.

Mod de ansamblare:

  • blat
  • crema
  • glazura
  • decor

Magenta cake