Rețete Rețete

Mango dream

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie Panetooo 0,30 kg Panetooo 300
0,30 kg zahar
0,20 kg faina
0,20 kg ulei
0,20 kg oua
0,20 l apa
Foaie umeda de ciocolata 0,65 kg Vero Dark Select
0,35 kg oua
0,35 kg ulei
0,35 kg apa
Crema de portocale 0,43 kg Panna Cotta
1,00 kg Rosette
0,50 kg Fruit Filling Orange Cream
Insertie de mango 1,44 kg Fruit Filling Mango
Glazura si decor 0,50 kg Chocolina White
0,02 kg Colorant galben alimentar

Mod de lucru

Foaie Panetooo

Se mixeaza toate ingredientele timp de 5 minute la viteza mica, folosind paleta mixerului. Temperatura cuptorului pe vatra trebuie sa fie de 180 °C, iar temperatura cuptorului rotativ de 160 ºC. Timpul de coacere este de 18-20 minute.

Foaie umeda de ciocolata

Toate ingredientele se pun in bolul mixerului si se omogenizeaza la viteza medie timp de 5-6 minute. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40 tapetata cu hartie de copt. Se coace la 180°C, timp de 10 minute.

Crema de portocale

Se incalzeste pe bain marie Panna Cotta apoi incorporam Fruit Filling Orange Cream, dupa care incorporam Rosette semispumata.

Mod de ansamblare:

  • Blat panetooo 
  • Crema
  • Blat Vero Dark Select
  • insertie
  • crema
  • glazura
Mango dream