 
             
          Mango dream
Mango dream
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs | 
|---|---|---|---|
| Foaie Panetooo | 0,30 | kg | Panetooo 300 | 
| 0,30 | kg | zahar | |
| 0,20 | kg | faina | |
| 0,20 | kg | ulei | |
| 0,20 | kg | oua | |
| 0,20 | l | apa | |
| Foaie umeda de ciocolata | 0,65 | kg | Vero Dark Select | 
| 0,35 | kg | oua | |
| 0,35 | kg | ulei | |
| 0,35 | kg | apa | |
| Crema de portocale | 0,43 | kg | Panna Cotta | 
| 1,00 | kg | Rosette | |
| 0,50 | kg | Fruit Filling Orange Cream | |
| Insertie de mango | 1,44 | kg | Fruit Filling Mango | 
| Glazura si decor | 0,50 | kg | Chocolina White | 
| 0,02 | kg | Colorant galben alimentar | 
Mod de lucru
Foaie Panetooo
Se mixeaza toate ingredientele timp de 5 minute la viteza mica, folosind paleta mixerului. Temperatura cuptorului pe vatra trebuie sa fie de 180 °C, iar temperatura cuptorului rotativ de 160 ºC. Timpul de coacere este de 18-20 minute.
Foaie umeda de ciocolata
Toate ingredientele se pun in bolul mixerului si se omogenizeaza la viteza medie timp de 5-6 minute. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40 tapetata cu hartie de copt. Se coace la 180°C, timp de 10 minute.
Crema de portocale
Se incalzeste pe bain marie Panna Cotta apoi incorporam Fruit Filling Orange Cream, dupa care incorporam Rosette semispumata.
Mod de ansamblare:
- Blat panetooo
- Crema
- Blat Vero Dark Select
- insertie
- crema
- glazura
 
                