Rețete Rețete

Tort cu coacăze

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 2,250 kg V-GO! Vegan Cake
1,125 kg apă
0,525 kg ulei
0,260 kg pudra cacao
Crema de coacăze 0,500 kg Fruit Filling Black Currant
0,250 kg V-GO! Zeesan Neutral
0,100 kg apă
0,900 kg V-GO! Rosette
Umplutură de fructe 0,600 kg Fruit Filling Black Currant
Glazură 0,300 kg Chocolatier Profi Nero
0,300 kg V-GO! Rosette
Decor 0,200 kg fructe proapete

Mod de lucru

Blat

Se mixează cu paleta toate ingredientele timp de 5-6 minute, la viteza mare. Compoziția se toarnă în mod egal în 3 tăvi 60/40cm. După coacere și răcire, blatul se decupează în 6 forme circulare cu Ø de 15 cm.

Cremă de coacăze

V-GO! Zeesan Neutral, apa și V-GO! Rosette se spumează, iar apoi se amestecă cu Fruit Filling Black Currant.

Asamblare: Se ia un cerc cu diametrul de 15 cm, se așază la baza primul rând de crema, se acoperă cu al doilea strat de blat, se aplică un strat de cremă, se adaugă umplutura de fructe și se închide cu ultimul blat. Se dă la rece pentru 24 de ore. După răcire se scoate din forma, se glazurează și decorează.

Temperatură de coacere: 170-180 °C.

Timp de coacere: 25 minute.

Tort cu coacăze