Viva Magenta Cake
Viva Magenta Cake
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Blat | 1000 | g | Purple Velvet Cake |
| 650 | g | oua | |
| 130 | g | ulei | |
| 180 | g | apa | |
| Crema de portocale | 500 | g | Fruit Filling Orange Cream |
| 1200 | g | Panna Cotta | |
| 800 | g | Rosette | |
| Glazura si decor | Aveline de crema de portocale | ||
| Barot Purple Velvet Cake |
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 - 6 minute. Dupa racire se decupeaza cu o forma circulara cu Ø de 18 cm.
Crema de portocale
Se incalzeste la bain marie Panna Cotta, apoi se incorporeaza Fruitfilling Orange Cream si Rosette semispumata. Crema obtinuta se imparte in 6 parti egale.
Mod de ansamblare
- blat
- crema
- blat
- crema
- blat
- crema
- glazura
- decor
