Știri Știri

Fruitful

Plin de fructe si de idei fructuoase!

Fruitful este noul portofoliu de produse pe bază de fructe lansat de Zeelandia în România, alcătuit dintr-o gamă extinsă de
umpluturi și glazuri cu fructe.


Fruitful fillings sunt umpluturi cu un procent mare de fructe, între 50% și 90%, și un conținut redus de zahăr. Acestea sunt ambalate în cutii de conserve care garantează păstrarea calităților naturale ale fructelor precum: culoare naturală, gust, suculență și textură crocantă. În plus, conservele sunt una dintre cele mai responsabile tipuri de ambalaje din punct de vedere ecologic, metalul având cea mai mare rată de reciclare din toate materialele de ambalare, la nivel european fiind de 75%.


Umpluturile cu integritate mare a fructelor se diferențiază prin faptul că proprietățile fructului rămân aproape identice cu cele ale fructului proaspăt. Umpluturile cu integritate medie a fructelor, în care bucățile de fructe sunt ușor zdrobite, dar își mențin structura, gustul și suculența, sunt ideale pentru aplicații care necesită stabilitate la coacere. Categoria de umpluturi tip cremă sau piure oferă o textură fină și cremoasă și sunt folosite în creme sau ca topping-uri.


Glazurile Fruitful, cu un conținut de fruct de 20-30%, sunt ideale pentru decorațiuni, fiind gata de utilizat și stabile la procedeul de congelare/decongelare. Principalul avantaj al acestor glazuri îl reprezintă fibrele și semințele de fructe vizibile pe produsul final care transformă un desert obișnuit într-unul spectaculos.

Fruitful