Știri Știri

Cozonacul meu cu nuca

Solutia completa pentru fabricarea unui cozonac cu eticheta curata

Tendinta  consumatorilor de a se orienta spre produse cu eticheta curata, fara E-uri, conservanti sau coloranti artificiali devine tot mai prezenta si mai evidenta atat pe piata internationala, cat si pe cea locala. Din dorinta de a preintampina cerintele pietei si a sprijini brutarii sa raspunda cu succes solicitarilor, Zeelandia a dezvoltat conceptul unic de cozonac, Cozonacul meu cu nuca, o marca ce accentueaza importanta fiecarui consumator in parte, atat prin denumire, cat si prin ingredientele utilizate, cozonacul cu nuca fiind cel mai popular in randul cumparatorilor. 

Plusul de valoare al oricarei brutarii

Care sunt atuurile ce fac diferenta in raport cu sortimentele de cozonac si conceptele deja existente in piata? Ceea ce puncteaza calitatea in domeniu este experienta si expertiza in domeniul mixurilor de cozonaci, Zeelandia aducand pentru prima oara pe piata din Romania, in 2001, mixuri pentru cozonaci. In 2014, Zeelandia, din dorinta continua de dezvoltare si inovatie, lanseaza Cozonacul meu cu nuca.  Printre cele mai reprezentative avantaje pe care Cozonacul meu cu nuca le dezvaluie, pentru a crea un plus de valoare in brutarii, se numara pionieratul in industria mixurilor de cozonaci cu eticheta curata. Korent Natural este primul mix pentru fabricarea de cozonaci cu eticheta curata din Romania, mix creat cu dedicatie pentru brutarii ce-si doresc sa fie in concordanta cu tendintele actuale si cu un pas inaintea celorlalti. In plus, ceea ce completeaza imaginea Cozonacului meu cu nuca, de produs fara E-uri, conservanti sau coloranti artificiali este si umplutura, Walnussfulle Natural fiind umplutura cu eticheta curata cu un continut mare de nuca, ce aduce pe masa consumatorilor cel mai solicitat sortiment de cozonac din Romania, exclusiv cu arome naturale. Calitatile mentionate sunt desavarsite de prezentarea Cozonacului intr-un ambalaj tip premium. Acesta confera o imagine completa si atragatoare, de produs de top, ce va impresiona cu siguranta consumatorii si va face diferenta in raport cu alti cozonaci. Pe scurt, Cozonacul meu cu nuca se prezinta cu urmatoarele caracteristici:

1. Avantaje

• mix de cozonaci fara E-uri - Korent Natural;

• umplutura cu eticheta curata - Walnussfulle Natural;

• grasime vegetala naturala - Pflazenfett Spezial;

• cel mai popular sortiment de cozonac, cel cu nuca:

      - cu eticheta curata (fara E-uri);

      - fara conservanti;

      - fara coloranti artificiali;

      - cu arome naturale.

2. Beneficii

• marca dedicata produsului finit;

• design ambalaj premium si atragator;

• ambalaj calitativ;

• ambalaj realizat in concordanta cu Regulamentul UE nr. 1169/2011 ce face referire la informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare;

• cel mai solicitat gramaj, cel de 600 g.

Cozonacul meu cu nuca – conceptul ce confera un nou sens ideii de unicitate: unic pentru client, unic pentru consumator.

Cozonacul meu cu nuca