Știri Știri

Grasimile si
frisca Zeelandia -
fidelizare prin calitate

”Cand vine vorba de produse, indiferent de implicatii sau costuri, nu facem rabat de la calitate si le prezentam cu mandrie in fata clientilor.”

1. Grasimile si frisca se numara printre cele mai des utilizate ingrediente in brutarii, patiserii sau laboratoare de cofetarie, avand un rol esential in formarea gustului, aspectului si consistentei produselor. In ce consta oferta Zeelandia  de grasimi si frisca,  dedicata afacerilor din acest domeniu?

Din dorinta de a satisface cat mai multe nevoi si de a raspunde de fiecare data provocarilor din domeniu, Zeelandia pune la dispozitia cofetarilor si patiserilor o gama completa de grasimi, personalizate in functie de solicitarile clientilor. Printre cele care ne reprezinta in randul specialistilor cofetari si patiseri se numara grasimile tartinabile vegetale specifice gamelor profesionale, optime pentru creme, precum Zela Astra si Zela Creme, dar si grasimile tartinabile pentru foietaj sau aluat danez, si anume Zela Pastry.  In ceea ce priveste frisca, Zeelandia prezinta Rosette, o crema vegetala superioara care aduce foarte mult cu gustul  de frisca naturala. Ceea ce Rosette aduce in plus fata de traditionala frisca sunt beneficiile unui produs modern, ce plaseaza clientul in avantaj, datorita atat caracteristicilor fizice ale produsului, cat si pretului competitiv.

2. Care sunt cele mai solicitate tipuri de grasimi si frisca din oferta si pentru ce avantaje sunt ele apreciate? Care ar fi criteriile dupa care brutarii si cofetarii aleg tipurile de grasimi si frisca potrivite?

O grasime poate fi definitorie pentru gustul, consistenta si prospetimea produsului finit. Poti sa ai un produs performant si apreciat, care sa te ajute la fidelizarea consumatorilor sau, in lipsa folosirii acesteia ori a utilizarii unei grasimi de o calitate inferioara, sa iti duci produsele finite spre esec. Cand vine vorba de produse, indiferent de implicatii sau costuri, nu facem rabat de la calitate si le prezentam cu mandrie in fata clientilor, fie ca este vorba de grasimile Zela Astra, Zela Creme, Zela Pastry sau crema vegetala Rosette.  Cu ajutorul Zela Astra si Zela Creme, recomandate cu precadere pentru creme deosebit de fine, cu un gust  delicat si placut, cofetarii si patiserii au posibilitatea sa prepare – repede si usor- o gama larga de bunatati, cu o grasime tartinabila ce confera o structura aerata si stabilitate mare.  In functie de procentul de grasime continut, ei pot alege dintr-o sortimentatie multipla, de 65%, 70% sau 80%.

Pe de alta parte, atunci cand nevoia este de a pregati foietaje, recomandam Zela Pastry. Aceasta face parte din gama de produse profesionale care, datorita plasticitatii optime si stabilitatii,  ajuta la realizarea de produse finite perfecte. In plus, sortimentatia multipla - cu 65%, 70% si 80% continut grasime - sprijina patiserii in crearea unor produse finite dintre cele mai diverse, intr-un mod facil, gratie ambalarii Zela Pastry sub forma unor placi, care pot fi folosite ca atare in procesul de laminare.

De asemenea, exista si crema vegetala Rosette, ce poate fi utilizata atat pentru aplicatiile ce necesita decorarea, cat si pentru fabricarea  cremelor de cofetarie: ganaj (ganache), bavaroise, mousse-uri si sarlota la rece. Printre atuu-rile Rosette se numara gustul placut si dulce, de frisca, culoarea de un alb imbietor, stabilitatea pe produsul finit (implicit lipsa aspectului „cretat” pe produs), dar si spumarea intr-un timp foarte scurt si pastrarea structurii dupa batere. Cum fiecare doreste sa obtina cu niste costuri cat mai mici cat mai mult, Rosette vine cu o capacitate de marire a volumului de 2.5 ori, volum care se mentine pe intreaga durata de utilizare, acest aspect ducand la economii. Aceste economii capata amploare atunci cand la Rosette se ia in calcul termenul de valabilitate, de pana la 12 luni.

 3. Nevoia diversificarii produselor, dezvoltarea produselor cat mai sanatoase si criza de personal calificat sunt principalele preocupari ale producatorilor. Cum asigura produsele dumneavoastra atingerea acestor scopuri?

Grasimile si crema vegetala sunt rezultatul nevoilor identificate si actualizate pe parcursul timpului  din randul clientilor nostri. Spre exemplu, ceea ce cofetarii si patiserii urmaresc atunci cand apeleaza la noi pentru grasimi vegetale sunt  in primul rand stabilitatea produsului, utilizarea facila, gustul conferit, termenul de valabilitate mare si negresit personalizarea acestuia in functie de tipul de produs finit.

Metoda simpla de obtinere, calitatea superioara constanta, stabilitatea dupa procesare si, mai ales, raportul calitate-pret sunt calitatile pe care le cauta cofetarii atunci cand doresc eficienta in productie. De asemenea, rebuturile cat mai putine si vandabilitatea ridicata sunt o alta serie de criterii de care cofetarii si patiserii tin cont atunci cand aleg un produs. La Zeelandia constientizam si lucram continuu in privinta acestor aspecte, concentrandu-ne permanent atentia, experienta si eforturile pe asigurarea in randul clientilor a tuturor acestor beneficii.

 

 

Grasimile si frisca Zeelandia - fidelizare prin calitate