Știri Știri

In 2015 continuam
sa va aducem
produse si concepte noi

Deviza noastra, “Cream posibilitati”, ne ghideaza in continua cercetare si creare de oportunitati de afaceri pentru clientii nostri. De asemenea, prin produsele si serviciile oferite, ne ajutam partenerii sa exploreze si noi segmente de piata.

Dezvoltarea si succesul afacerii reprezinta preocuparea principala a fiecarui client, fie acesta brutar, cofetar sau patiser. Succesul poate fi obtinut prin satisfacerea dorintelor consumatorilor, dar si prin oferirea de produse variate si de calitate. Din dorinta de a va sprijini in obtinerea succesului dorit, noi - cei de la Zeelandia - am fost alaturi de dumneavoastra an de an prin dezvoltarea de noi produse si concepte, astfel incat sa aveti satisfactia  unor produse de calitate oferite clientilor dvs.

Cu o orientare continua spre trendurile de consum si atenti la cerintele mereu in schimbare ale pietei, am investit si in anul 2014 toate cunostintele noastre din domeniul ingredientelor si-al optimizarii proceselor de productie, pentru a va putea oferi produse noi, performante, care sa va ajute sa va dezvoltati afacerea si sa folositi noi oportunitati.      

Eforturile noastre se concentreaza permanent pe crearea de produse aliniate ultimelor dezvoltari ale pietei, in conformitate cu modificarile legislative la nivel European, cum ar fi cele din sfera trendurilor de consum pentru Sanatate, Natural sau Traditional. 

Deviza noastra, “Cream posibilitati”, ne ghideaza in continua cercetare si creare de oportunitati de afaceri pentru clientii nostri. De asemenea, prin produsele si serviciile oferite, ne ajutam partenerii sa exploreze si noi segmente de piata.

Pe intreg parcursul anului trecut am lansat produse noi din toate categoriile, de la panificatie la cofetarie, si de la patiserie la viennoiserie.

Panificatie

Unele dintre cele mai importante produse destinate panificatiei, care optimizeaza atat productia, cat si calitatea, si in acelasi timp raspund nevoii de diversificare de pe piata, sunt reprezentate de maiele, amelioratori si mixuri de panificatie:

  • Rotunda Romaneasca cu cartofi – aduce gustul autentic al painii de altadata, datorat cuburilor de cartofi si ingredientelor de calitate.
  • Painea Smarandei cu cartofi – al 3-lea sortiment al gamei, lansat la cererea clientilor, evindentiindu-se prin gustul bogat de cartofi;
  • Amore Rustique - ingredient activ de brutarie, pulverulent, pe baza de maia naturala din secara, pentru realizarea de produse autentice;
  • Nordix – gama de amelioratori pulverulenti, pentru toate tipurile de aluat:

     a) Nordix PB - pentru produse de panificație pre-coapte;

     b) Nordix FF - pentru aluaturi congelate;

     c) Nordix Croissant MZ - pentru croissante și aluaturi daneze congelate.

  • Grande Pano - amelioratorul pentru panificatie creat pentru faina obtinuta din recolta de grau 2014.

 
Cofetarie

Cerintele consumatorilor devin tot mai variate, acestia fiind tot mai sofisticati si pretentiosi. Pentru a raspunde acestor solicitari, am lansat produsele de cofetarie:  

  • Arabesque – ciocolata reala belgiana, disponibila in 4 sortimente (Noir 72, Noir 58, Lait 34, Blanc 29), pentru o larga gama de aplicatii;
  • Dobla – decoratiunile din ciocolata ce confera fiecarui desert o nota de distinctie si originalitate;
  • Panna Cotta – crema desert UHT, cu 87% smantana, ce ofera posibilitatea de a obtine rapid si usor o multitudine de produse finite unice;
  • Aldia - gama Topfruit – fructe in gel, pentru realizarea decoratiunilor in cofetarie, patiserie, gelaterie.

Patiserie

Plusul de valoare al fiecarei patiserii este dat de diferentierea fata de ceilalti competitori si modul de manifestare a receptivitatii fata de  cerintele consumatorilor. Astfel, am dezvoltat atat produse, cat si concepte integrate, care sa usureze munca patiserilor:  

  • Cake on stick – concept format din mix si decor, plus accesorii pentru realizarea si prezentarea checurilor pe bat;
  • Premium Kalacsmix – mix pentru specialitati din aluaturi dulci;
  • Aromapol Flavour – gama de arome lichide termostabile, utilizate pentru produsele de patiserie si cofetarie.

Viennoiserie

Consumatorii se orienteaza cu precadere spre patiseriile sau cofetariile care ofera atat calitate, cat si diversitate, misiunea clientului nostru constand in a fi in ton cu aceste solicitari, pastrand in acelasi timp rentabilitatea afacerii. Pe aceasta linie am mers mai departe cu lansarea de mixuri si umpluturi care ofera posibilitatea crearii mai multor sortimente de produse si am introdus primele produse concept de viennoiserie din portofoliu.

  • Cozonacul meu cu nuca – concept de cozonac cu eticheta curata - ce cuprinde mix si umplutura de cozonac fara E-uri, fara conservanti, cu arome naturale, ambalaj si materiale de comunicare la punctele de vanzare ; 
  • Patiserie Bratislava – concept constituit din mix si umplutura, utilizate pentru Cornulete Bratislava, Beigli si Linzer;
  • Buttercroissant mix – mix cu unt pudra, pentru realizarea croissantelor.

Suntem alaturi de clientii nostri si in 2015 si ii vom sprijini in cresterea afacerii prin receptivitate crescuta la nevoile businessului acestora, prin produse si concepte noi care sa le asigure succesul pe piata, dar si prin suportul de marketing si tehnic adecvate.

In 2015 continuam sa va aducem produse si concepte noi