Știri Știri

Invitatie la
diversitate, la
Sarbatoarea Painii

Zeelandia Romania, prin produsele sale, mai aproape de consumatori la Sarbatoarea Painii de la Cora.

Zeelandia Romania, prin produsele sale,  mai aproape de consumatori la Sarbatoarea Painii de la Cora.

In week-end-ul 30 mai-1 iunie a.c., Zeelandia Romania vine alaturi de consumatori prin intermediul Sarbatorii Painii, organizata de unul dintre cele mai mari hipermarket-uri din Romania, Cora. Evenimentul, aflat la cel de-al doilea week-end din 2014, se desfasoara in cadrul lantului de magazine Cora la nivel national, in magazinele din: Ploiesti, Bacau, Drobeta Turnu Severin si in cele doua magazine Cora din Constanta.

Primul weekend al Sarbatorii Painii s-a desfasurat in perioada 16-18 mai, in 7 magazine Cora din tara: in cele 4 magazine Cora din Bucuresti (Lujerului, Alexandriei, Pantelimon si Sun Plaza), plus Cluj, Baia Mare si Arad.

In decursul celor doua sfarsituri de saptamana, prin colaborarea deja traditionala cu reprezentantii Cora, romanii pot degusta si cumpara unele dintre cele mai reprezentative sortimente de panificatie, atat ambalate, cat si la kg, in functie de cantitatea dorita. Printre sortimentele de marca prezente la Sarbatoarea Painii se numara painile de 500 g si Batonul Nacho:

-          Paine Taraneasca Integrala - o paine din faina integrala 100% , bogata in fibre, ce pastreaza gustul de altadata al painii coapte pe vatra.

-          Paine Rotunda cu Secara - o paine fara E-uri si fara conservanti, cu un continut echilibrat de secara si cu gust autentic.

-          Paine Rotunda Integrala - o paine fara E-uri si fara conservanti, ce pastreaza gustul painii bine facute.

-          Paine Rotunda Alba Rustica - o paine din faina integrala 100% , cu fibre.

-          Batonul Nacho - o gustare ideala, cu pudra de branza si crupe de porumb.

Evenimentul reprezinta deopotriva o oportunitate oferita consumatorilor de a cunoaste si cumpara noi si diverse sortimente de paine, dar si o confirmare a colaborarii fructuoase dintre Cora si Zeelandia Romania.

 

Invitatie la diversitate, la Sarbatoarea Painii