Știri Știri

Masuri coronavirus

Dragi colaboratori,

 

Pe măsură ce pandemia COVID-19 continuă să evolueze, dorim să vă asigurăm că Zeelandia ia toate măsurile proactive și preventive necesare pentru a ne asigura că orice posibilă perturbare a serviciului nostru care ar putea apărea în aceste condiții este minimizată.

 

Echipele noastre de criză monitorizează continuu evoluțiile din toate țările în care ne desfășurăm activitatea. Luând în considerare situațiile locale și reglementările naționale, ne asigurăm că planurile de acțiune adecvate atât la nivel local, cât și la nivel mondial sunt în vigoare pentru a proteja sănătatea și siguranța personalului nostru, a partenerilor de afaceri și a comunităților în care acționăm, asigurând în același timp continuitatea afacerii față de dumneavostră.

 

Începând cu 17 februarie măsurile de prudență față de personalul și locațiile noastre includ deja restricții extinse de călătorie și de întâlnire, pregătirea angajaților în obiceiurile lor zilnice pentru a preveni infecțiile, cu politici de sănătate și de lucru de acasă în vigoare, instrucțiuni stricte privind aprobarea șoferilor de camioane și a contractanților și fără vizitatori în spațiile noastre de producție.

 

Măsurile preventive pentru continuitatea producției, lanțului de aprovizionare și a distribuției către clienții noștri includ un plan integral de back-up al producției aliniat la nivelul rețelei noastre globale de producție din Zeelandia, un inventar complet, un plan continuu de monitorizare și aprovizionare pentru toate ingredientele viitoare și aprovizionarea cu materii prime, construirea unui stoc suplimentar pentru livrările care sunt considerate esențiale și coordonarea continuă a logisticii pentru a proteja livrarea produselor dumneavostră.

 

Ce înseamnă asta pentru clienții noștri?

 

  • Începând de luni 16 martie, reprezentanții noștri de vânzări vor face doar vizite esențiale. În rest, vă vor contacta într-un mod alternativ (telefon sau WhatsApp). În acest fel, putem încă să ne aliniem acțiunile și să rămânem în legătură. Acest lucru este valabil și pentru tehnologii noștri care momentant își desfășoară activitatea doar în laboaratoarele noastre. Dacă există întrebări tehnice, acestea sunt tratate de la distanță cât mai mult posibil. Ajutăm în orice moment.
  • Șoferii noștri vor continua să livreze toate comenzile, însă servicile suplimentare vor fi puțin limitate în perioada următoare. Șoferii noștri evită orice contact fizic, se limitează la livrarea mărfii și lasă actele de transport pe paleți. Acestea nu trebuie să fie semnate.
  • În data de 14 martie am desfășurat o dezinfecție totală în fabrică și în cele două depozite (Iași și Chiajna) cu ajutorul unei firme autorizate care a folosit doar substanțe aprobate de Ministerul Sănătății și de Industria Alimentară.
  • Între cele două schimburi de angajați din fabrică există o pauză de 60 de minute, timp în care se va face igienizarea completă a spațiilor. Schimbul doi va putea intra în fabrică doar la 60 de minute după plecarea schimbului unu.
  • În vestiarele de schimb al hainelor de lucru din fabrica se intră pe rând, maxim 2 persoane. La fel se procedează și în locul unde angajații servesc prânzul.
  • Pentru asigurarea transportului angajaților la fabrică sunt puse la dispoziție două microbuze, câte unul pentru fiecare schimb, astfel încât să evităm în totalitate posibilitatea unei contaminări în masă a angajaților în mijloacele de transport. Fiecare microbuz va fi alocat unui schimb, atât la venire, cât și la plecare de la lucru. Cele două microbuze nu se vor intersecta în fabrică. Șoferul mizcrobuzului dezinfectează microbuzul înainte și după fiecare traseu.

 

Ne onorează faptul că avem o relație de afaceri și puteți fi sigur că noi continuăm să ne asumăm responsabilitatea și acțiunile pentru a ne proteja lanțul de aprovizionare și serviciile oferite dumneavoastra în acesta perioada. Suntem aici sa discutam. Nu ezitați să ne contactați.

 

Keepexploring

Keepintouch

Masuri coronavirus