Știri Știri

O dietă vegană estemai
mult decât o
dietă, este un stil de viață!

Nu mai trebuie să fii un activist de mediu pentru a fi vegan. Stilul de viață vegan este acum îmbrățișat pe scară mult mai largă și a devenit o tendință generală când vorbim despre sănătate. De aceea, Zeelandia sprijină curentul vegan, care îi pune în lumină reflectoarelor pe veganii din întreaga lume.

Veganii nu consumă și nu folosesc nimic care provine de la animale sau care a fost testat pe animale. Acest lucru înseamnă că, pe lângă faptul că nu consumă carne și pește, nu folosesc ouă și produse lactate sau orice alte produse de origine animală sau care conțin ingrediente de origine animală. În schimb, veganii aderă la o dietă bazată în întregime pe plante, adesea pentru a reduce suferința animalelor și/sau pentru a reduce amprenta de carbon.

De altfel, veganismul merge dincolo de alimentație. De asemenea, veganii iau în considerare și materia primă a anumitor materiale atunci când aleg haine și produse de îngrijire personală. Ei preferă să evite blana, pielea, puful, lâna, pielea de căprioară și mătasea, precum și gelatina, ceara de albine și produsele care au fost testate pe animale.

Gama de produse de patiserie și cofetărie pe bază de plante

O dietă bazată pe plante este un lucru bun pentru planetă, motiv pentru care Zeelandia oferă o gamă de produse complet vegane pentru patiserii și cofetării. Oferim rețete inteligente și soluții ușor de utilizat, cum ar fi alternativele pentru lactate și ouă, pentru a vă ajuta să începeți o abordare vegană în patiseria sau cofetăria dumneavoastră și să oferiți produse la fel de delicioase precum cele tradiționale.

Gust deosebit și o mulțime de opțiuni

S-ar putea să fiți surprinși de numărul de consumatori care se arată interesați de gama de produse vegane. Aproape jumătate din populația lumii alege în mod conștient alimente care sunt mai bune pentru mediu și pentru sănătatea lor. Cu toate acestea, ei se așteaptă, de asemenea, ca astfel de produse să fie gustoase și să existe o mulțime de opțiuni. Ei vor să contribuie la o lume mai bună, dar vor și să se bucure în același timp! Așadar, acești consumatori caută produse de înaltă calitate care sunt la fel de bune ca și alegerile tradiționale și, de preferință, chiar mai gustoase sau mai sănătoase. Prin urmare, o gamă atractivă și diversă de produse de patiserie realizate cu ingrediente pe bază de plante reprezintă o inovație importantă pentru patiserii și cofetării de astăzi.

Ca de fiecare dată, Zeelandia contribuie la succesul afacerii dumneavoastră și vă punem la dispoziție o gamă largă de produse vegane precum:

  • Mixuri pentru prăjituri
  • Crème gata de utilizat și glazuri de ciocolată
  • Umpluturi de fructe
  • Frișcă vegetală, agenți de demulare și decorațiuni

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne lăsați datele dumneavoastră aici: https://bit.ly/3Gx3eEK

O dietă vegană estemai mult decât o dietă, este un stil de viață!