Stiri

O dieta vegana este mai mult decat o dieta, este un stil de viata!

Nu mai trebuie sa fii un un activist de mediu pentru a fi vegan. Stilul de viata vegan este acum imbratisat pe scara mult mai larga si a devenit o tendinta generala cand vorbim despre sanatate. De aceea, Zeelandia sprijina curentul vegan, care ii pune in lumina reflectoarelor pe veganii din intreaga lume.

Veganii nu consuma si nu folosesc nimic care provine de la animale sau care a fost testat pe animale. Acest lucru inseamna ca, pe langa faptul ca nu consuma carne si peste, nu folosesc oua si produse lactate sau orice alte produse de origine animala sau care contin ingrediente de origine animala. In schimb, veganii adera la o dieta bazata in intregime pe plante, adesea pentru a reduce suferinta animalelor si/sau pentru a reduce amprenta de carbon.

 

De altfel, veganismul merge dincolo de alimentatie. De asemenea, veganii iau in considerare si materia prima a anumitor materialele atunci cand aleg haine si produse de ingrijire personala. Ei prefera sa evite blana, pielea, puful, lana, pielea de caprioara si matasea, precum si gelatina, ceara de albine si produsele care au fost testate pe animale.

 

Gama de produse de patiserie si cofetarie pe baza de plante

O dieta bazata pe plante este un lucru bun pentru planeta, motiv pentru care Zeelandia ofera o gama de produse complet vegane pentru patiserii si cofetarii. Oferim retete inteligente si solutii usor de utilizat, cum ar fi alternativele pentru lactate si oua, pentru a va ajuta sa incepeti o abordare vegana in patiseria sau cofetaria dumneavoastra si sa oferiti produse la fel de delicioase precum cele traditionale.  

 

Gust deosebit si o multime de optiuni

 

S-ar putea sa fiti surprins de numarul de consumatori care se arata interesati de gama de produse vegane. Aproape jumatate din populatia lumii alege in mod constient alimente care sunt mai bune pentru mediul inconjurator si pentru sanatatea lor. Cu toate acestea, ei se asteapta, de asemenea, ca astfel de produse sa fie gustoase si sa existe o multime de optiuni. Ei vor sa contribuie la o lume mai buna, dar vor si sa se bucure in acelasi timp! Asadar, acesti consumatori cauta produse de inalta calitate care sunt la fel de bune ca si alegerile traditionale si, de preferinta, chiar mai gustoase sau mai sanatoase. Prin urmare, o gama atractiva si diversa de produse de patiserie realizate cu ingrediente pe baza de plante reprezinta o inovatie importanta pentru patiserii si cofetarii de astazi.

Ca de fiecare data, Zeelandia contribuie la succesul afacerii dumneavoastra si va punem la dispozitie o gama larga de produse vegane precum:

 

  • Mixuri pentru prajituri
  • Crème gata de utilizat si glazuri de ciocolata
  • Umpluturi de fructe
  • Frisca vegetala, agenti de demulare si decoratiuni

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne lasati datele dumneavoastra aici: https://bit.ly/3Gx3eEK

O dieta vegana este mai mult decat o dieta, este un stil de viata!