Știri Știri

Savoare şi
inspiraţie la
Sărbătoarea Pâinii

Zeelandia România, partener de nădejde la evenimentul organizat de Cora la nivel național.

Timp de mai bine de două săptămâni, de pe data de 17 mai până pe 2 iunie 2013, românii au avut posibilitatea să deguste şi să cumpere câteva dintre pâinile tradiţionale, dar şi inovative, din cadrul Sărbătorii Pâinii, desfăşurate la Cora. 

Printre numeroasele produse partipante s-au numărat şi sortimente dezvoltate de Zeelandia România, cei interesaţi putând savura la standurile special amenajate atât pâinea Rotundă cu Secară, Rotundă Integrală, Rotundă Albă Rustică sau Pâinea Ţărănească Integrală, cât şi două Specialităţi: Pâinea cu Brânză şi Batonul Nacho.

Sărbătoarea Pâinii a fost la cea de-a doua ediție si s-a desfăşoară în toate cele 10 hipermarketuri din reţeaua Cora. În timpul evenimentului, magazinele  au oferit la prețuri de promoţie specialităţile de pâine realizate în cuptoarele proprii.

 

Această acțiune reprezintă atât o oportunitate oferită clienților de a cunoaște și cumpăra noi și diverse sortimente de pâine, cât și o confirmare a colaborării fructuoase dintre Cora și Zeelandia România.

Savoare şi inspiraţie la Sărbătoarea Pâinii