Știri Știri

Tehnologie si calitate
la seminarul aluaturilor
congelate

In perioada 4-5 aprilie Zeelandia a fost co-organizatoare a seminarului tematic dedicat industriei Brutariei, Patiseriei si Cofetariei. Evenimentul s-a desfasurat la Brasov sub egida “Tehnologia aluaturilor congelate”, la sediul furnizorului de  echipamente si accesorii pentru morarit, panificatie, patiserie, cofetarie si gelaterie Novapan, ca urmare a parteneriatului dintre acesta si Zeelandia. La seminar au luat parte aproximativ 80 de persoane, reprezentand 40 de clienti, care au constientizat importanta noilor solutii, avand urmatoarele beneficii:

  • o mai buna planificare a productiei;
  • cresterea vanzarilor si a profitabilitatii;
  • fidelizarea clientilor.

Un obiectiv important al seminarului a fost informarea participantilor cu privire la cum pot fi anticipate solicitarile consumatorilor si raspunsul prompt la aceste solicitari, prin eficientizarea productiei si dezvoltarea de produse si aplicatii noi.

 In prim plan s-a pus accentul pe procesele intrerupte si aluaturile congelate, care au un rol decisiv in crearea de produse proaspete pe raft, indiferent de momentul zilei.

Printre produsele noi scoase la rampa de Zeelandia Romania in cadrul seminarului se numara:

  • Nordix Super New - Ameliorator pulverulent pentru aluaturi nedospite congelate
  • Nordix PB - Ameliorator pulverulent pentru produse de panificatie pre-coapte
  • Nordix FF - Ameliorator pulverulent pentru aluaturi dospite congelate 
  • Nordix Croissant MZ - Ameliorator pulverulent pentru croissante si aluaturi daneze nedospite congelate

Simultan cu participarea la “Tehnologia aluaturilor congelate”, Zeelandia a prezentat pietei de profil  noua sa gama de ciocolata belgiana Arabesque, in cadrul Expo GastroPan 2014, a VI-a Expozitie Internationala de Solutii si Tehnologii pentru Panificatie, Cofetarie, Gelaterie, Ciocolaterie, Cafea si Alimentatie Publica, desfasurata in perioada 4-5 aprilie, la Brasov.

Tehnologie si calitate la seminarul aluaturilor congelate