Știri Știri

Vikorn cu vitamina D,
o pâine
din ce în ce mai populară!

Oare pâinea cu vitamina D Vikorn a devenit populara deoarece consumatorii de astăzi au o mai mare deschidere pentru calitate și gust? Sau pentru că, de când oamenii lucrează de acasă vizitează puțin mai des brutăriile mai mici, artizanale? Sau poate că este o combinație a acestor două! Ceea ce știm este că pâinea Vikorn cu vitamina D se găsește atât în brutăriile artizanale cât și în supermarket-uri, este incredibil de populară și continuă să crească în vânzări.

Mai mult ca oricând suntem conștienți de importanța unui sistem imunitar puternic. Nutriția joacă un rol important în acest sens. În mod normal, soarele care strălucește pe pielea noastră este un furnizor important de vitamina D, dar nu și în lunile reci, când purtăm mai multe haine.

Pâinea Vikorn cu Vitamina D este o pâine multicereale, delicioasă, cu semințe de floarea soarelui, fier și vitamine. Pe lângă vitaminele B1, B2 și B12, se regăsește și vitamina D, atât de necesară pentru imunitate.

Cu 100 de grame de Vikorn aveți asigurat 60% din doza zilnică recomandată (DZR) de vitamina D.

 

Vitamina D contribuie la:

■ funcționarea normală a sistemului imunitar

■ menținerea funcției normale a sistemului muscular

■ menținerea sănătății sistemului osos

■ absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului

 

În plus, Vikorn este vegan! Frumos bonus, nu-i așa? Da, dar și o alegere inteligentă si sustenabilă. Vitamina D adăugată este obținută dintr-o sursă vegetală și nu din una animală. Faci și tu aceleași alegeri?

Alege Vikorn cu Vitamina D pentru beneficiile pe care le aduce sistemului imunitar și consumă-l pentru gustul excelent!

Vikorn cu vitamina D, o pâine din ce în ce mai populară!