Stiri

Zeelandia Romania si ROMPAN - o colaborare de succes in cadrul Targului International Indagra 2013

“Produsele prezentate in cadrul expozitiei organizate au fost de cea mai buna calitate, fiind apreciate de vizitatori, demonstrand astfel ca standardele industriei de morarit si panificatie din Romania sunt foarte inalte.”

In perioada 31 octombrie-3 noiembrie, Zeelandia Romania si-a prezentat, in cadrul  celei de-a 18-a editie a Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei - Indagra 2013,  unele dintre cele mai reprezentative produse pentru panificatie. Participarea este rezultatul colaborarii fructuoase dintre compania noastra si  Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase (ROMPAN). Initiativa ROMPAN de a organiza un Salon dedicat industriei de profil a fost una dintre cele mai inspirate, in situatia in care a oferit oportunitatea tuturor producatorilor din domeniul panificatiei, si nu numai, sa fie informati cu privire la cele mai noi, eficiente si performante produse si echipamente din aceasta ramura economica. Reprezentantii Rompan au afirmat ca “Produsele prezentate in cadrul expozitiei organizate au fost de cea mai buna calitate, fiind apreciate de vizitatori, demonstrand astfel ca standardele industriei de morarit si panificatie din Romania sunt foarte inalte.

Printre produsele care au fost scoase la rampa de Zeelandia Romania in cadrul Salonului se numara:

  • Gama de maiele pentru panificatie, personalizate in functie de nevoile clientilor, Amore Melange, Amore Arome si Amore Original;
  • Amelioratorii de panificatie Master Pano   si Amelioratorul Modular;
  • Amelioratorul de panificatie universal, concentrate, pulverulent Gamma Innov8;
  • Amelioratorul general pulverulent pentru panificatie, Gamma Expert;
  • Amelioratorul de panificatie cu rol de crestere a volumului, Gamma Super V;

Zeelandia Romania ramane recunoscatoare pentru colaborarea cu ROMPAN in cadrul Targului International  - Indagra 2013.

Zeelandia Romania si ROMPAN -   o colaborare de succes in cadrul Targului International Indagra 2013