Știri Știri

Zeelandia România și ROMPAN -
o colaborare
de succes în cadrul Târgului Internațional Indagra 2013.

Produsele prezentate în cadrul expoziției organizate au fost de cea mai bună calitate, fiind apreciate de vizitatori, demonstrând astfel că standardele industriei de morărit și panificație din România sunt foarte înalte.

În perioada 31 octombrie-3 noiembrie, Zeelandia România și-a prezentat, în cadrul celei de-a 18-a ediții a Târgului Internațional de Produse și Echipamente în Domeniul Agriculturii, Horticulturii, Viticulturii și Zootehniei - Indagra 2013, unele dintre cele mai reprezentative produse pentru panificație. Participarea este rezultatul colaborării fructuoase dintre compania noastră și Patronatul Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase (ROMPAN). Inițiativa ROMPAN de a organiza un Salon dedicat industriei de profil a fost una dintre cele mai inspirate, în situația în care a oferit oportunitatea tuturor producătorilor din domeniul panificației, și nu numai, să fie informați cu privire la cele mai noi, eficiente și performante produse și echipamente din această ramură economică. Reprezentanții Rompan au afirmat că “Produsele prezentate în cadrul expoziției organizate au fost de cea mai bună calitate, fiind apreciate de vizitatori, demonstrând astfel că standardele industriei de morărit și panificație din România sunt foarte înalte.”

Printre produsele care au fost scoase la rampă de Zeelandia România în cadrul Salonului se numără:

  • Gama de maiele pentru panificație, personalizate în funcție de nevoile clienților, Amore Melange, Amore Arome și Amore Original;
  • Amelioratorii de panificație Master Pano și Amelioratorul Modular;
  • Amelioratorul de panificație universal, concentrate, pulverulent Gamma Innov8;
  • Amelioratorul general pulverulent pentru panificație, Gamma Expert;
  • Amelioratorul de panificație cu rol de creștere a volumului, Gamma Super V.

Zeelandia România rămâne recunoscătoare pentru colaborarea cu ROMPAN în cadrul Târgului Internațional - Indagra 2013.

Zeelandia România și ROMPAN - o colaborare de succes în cadrul Târgului Internațional Indagra 2013.