Știri Știri

Știri

Aici puteți găsi cele mai noi informații cu privire la activitatea companiei.

Oferta promoțională de sărbători

Întâmpină Crăciunul cu soluţiile de la Zeelandia!

Gama Chocolatier

Glazuri si Umpluturi Premium

Zeelandia a obtinut un punctaj bun pe 2016 la WWF Palm Oil Scorecard

"Companiile olandeze lidere în utilizarea de ulei de palmier durabil"

Zeelandia te pregateste de scoala!

Ca in fiecare an, la mijlocul lui Septembrie suna clopotelul. Cand pregatesti ghiozdanul celor mici nu trebuie sa uiti de gustarea dintre ore.

Painea Silueta

Pâine cu făină integrală de grâu şi seminţe. Painea Silueta are cu 50% mai puține glucide, 100% gust, este bogata in fibre si poate fi indrodusă în cadrul dietelor bazate pe consumul redus de glucide!

Torturi delicioase pentru veri calduroase

Torturile sunt deserturile vedetă in această perioadă. Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, Zeelandia oferă solutii de torturi dintre cele mai variate, pentru orice eveniment.

Fii pregătit de vară cu soluţiile oferite de linia de produse Genoise

Genoise - o gamă flexibilă de mixuri pulverulente pentru blaturi de tort, foi de ruladă şi prăjituri, pandişpan, şi în varianta de post sau cu prospeţime îndelungată

GastroPan - ediția 2016

Cel mai mare eveniment autohton ce expune ultimele inovaţii din panifciaţie, cofetărie şi gastronomie se desfăşoară în perioada 7-9 aprilie la Centrul Expo President din Târgu Mureş.

Oferta speciala de Paste

In luna aprilie am lansat oferta speciala de Paste

Traditiile de Paste sustinute de Zeelandia

Indiferent de specificul zonei, ca este pasca, cozonac tradiţional sau beigli, Zeelandia sprijina brutarii si patiserii in realizarea unor specialitati din aluaturi dulci care sa fie puse la loc de cinste si apreciate de toti membrii familiei.

Cocos Krem si Cacao Krem - umpluturile termostabile remarcabile, pentru produse de invidiat si clienti satisfacuti

Dovedite a fi chiar de la recenta lansare un succes, Cocos Krem si Cacao Krem se impun in continuare ca fiind produse de referinta in domeniul patiseriei si al cofetariei, datorita calitatii si caracteristicilor exceptionale.