Stiri

Stiri

Aici puteti gasi cele mai noi informatii cu privire la activitatea companiei.

Sort on:
1 2 3 4 5 6
Zeelandia își consolidează distribuția pe piața franceză.

Începând cu 1 octombrie 2020, Zeelandia SA a preluat activitățile de distribuție ale Axiane Meunerie pentru produsele Zeelandia de pe piața franceză.

The Authentic Match!

Când Walnussfulle Authentic întâlnește noul Korent Vanilla Authentic!

Fruitful

Plin de fructe si de idei fructuoase!

Dragostea e mai dulce cu ciocolata Arabesque!

Ciocolata, deşi are o istorie de peste 4000 de ani, este şi în prezent cel mai apreciat produs de cofetărie. Mult timp considerată un produs de lux, a devenit în prezent un veritabil mijloc de comunicare nonverbala. Oferind ciocolată de calitate, putem spune de o mie de ori mai bine: "Mulţumesc!", "Felicitări!" sau "La mulţi ani!". Însă în luna februarie, vom spune clar: “Te iubesc!”. Arabesque este o ciocolată de calitate superioară care se topeşte rapid, este uşor de pus în aplicare şi conferă un gust excelent, totul concretizat într-un produs finit complex şi strălucitor.

Soluţii artizanale de la Zeelandia!

Suntem continuu preocupaţi de tendinţele de consum, iar acestea ne indică faptul că din ce în ce mai mulţi clienţi caută produse artizanale. Astfel, brutarii trebuie să se diferenţieze şi să creeze cu ajutorul ingredientelor autentice. Zeelandia vă propune un cozonac cu plămadă, cu lapte şi ouă şi cu umplutură cu nucă din belşug. Gustul bun se construieşte cu efort, procesele lente dezvoltând bogăţia de arome din cozonacii cu nucă sau cu ciocolată de la Zeelandia.

Zeelandia vă prezintă universul ciocolatei!

Obţinerea de rezultate sigure în lucrul cu ciocolata necesită măiestrie. Nu numai că avem o cunoaştere aprofundată a ciocolatei, dar înţelegem şi modul în care ciocolata interacţionează cu alte ingrediente, într-o mare varietate de aplicaţii de patiserie, cofetărie şi bombonerie. Acest aspect permite clienţilor noştri să introducă pe piaţă noi aplicaţii şi să obţină rezultate excelente de fiecare dată.

Zeelandia te pregateste de scoala!

În această toamnă Zeelandia vă propune o serie de gustări delicioase care nu trebuie să lipsească din ghiozdanul fiecărui şcolar. Fie că este vorba de deliciosul Batonul copilăriei sau de savuroasele Muffinsuri vesele, aceste gustări vor fi apreciate atât de părinţi, cât şi de micii şcolari!

Farcitura – decorul ideal pentru o îngheţată delicioasă

Cauţi soluţia pentru decorarea îngheţatei indiferent de anotimp şi de preferinţe? Uimeşte-ţi clienţii cu noua glazură la rece Farcitura, cu 20% piure de fructe, într-o sortimentaţie deosebită: - exoticele: kiwi şi fructul pasiunii - consacratele: căpşuni şi zmeură

1 2 3 4 5 6