Stiri

Stiri

Aici puteti gasi cele mai noi informatii cu privire la activitatea companiei.

Sort on:
1 2 3 4 5
Zeelandia te pregateste de scoala!

În această toamnă Zeelandia vă propune o serie de gustări delicioase care nu trebuie să lipsească din ghiozdanul fiecărui şcolar. Fie că este vorba de deliciosul Batonul copilăriei sau de savuroasele Muffinsuri vesele, aceste gustări vor fi apreciate atât de părinţi, cât şi de micii şcolari!

Farcitura – decorul ideal pentru o îngheţată delicioasă

Cauţi soluţia pentru decorarea îngheţatei indiferent de anotimp şi de preferinţe? Uimeşte-ţi clienţii cu noua glazură la rece Farcitura, cu 20% piure de fructe, într-o sortimentaţie deosebită: - exoticele: kiwi şi fructul pasiunii - consacratele: căpşuni şi zmeură

Zeelandia Chocolate

Oferind ciocolată de calitate putem spune de o mie de ori mai bine "Mulţumesc!", "Felicitări!" sau "La mulţi ani!". Însă în luna februarie, vom spune clar “Te iubesc!”.

Oferta promoțională de sărbători

Întâmpină Crăciunul cu soluţiile de la Zeelandia!

Gama Chocolatier

Glazuri si Umpluturi Premium

Zeelandia a obtinut un punctaj bun pe 2016 la WWF Palm Oil Scorecard

"Companiile olandeze lidere în utilizarea de ulei de palmier durabil"

Zeelandia te pregateste de scoala!

Ca in fiecare an, la mijlocul lui Septembrie suna clopotelul. Cand pregatesti ghiozdanul celor mici nu trebuie sa uiti de gustarea dintre ore.

Painea Silueta

Pâine cu făină integrală de grâu şi seminţe. Painea Silueta are cu 50% mai puține glucide, 100% gust, este bogata in fibre si poate fi indrodusă în cadrul dietelor bazate pe consumul redus de glucide!

Torturi delicioase pentru veri calduroase

Torturile sunt deserturile vedetă in această perioadă. Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, Zeelandia oferă solutii de torturi dintre cele mai variate, pentru orice eveniment.

Fii pregătit de vară cu soluţiile oferite de linia de produse Genoise

Genoise - o gamă flexibilă de mixuri pulverulente pentru blaturi de tort, foi de ruladă şi prăjituri, pandişpan, şi în varianta de post sau cu prospeţime îndelungată

1 2 3 4 5