Știri Știri

Zeelandia își
consolidează distribuția pe
piața franceză.

Începând cu 1 octombrie 2020, Zeelandia SA a preluat activitățile de distribuție ale Axiane Meunerie pentru produsele Zeelandia de pe piața franceză.

După 8 ani de parteneriat constructiv, atât Axiane Meunerie, cât și Zeelandia au decis să pună capăt acestei colaborări.

Conform schimbărilor actuale ale pieței, tranzacția se încadrează în mod natural atât în strategia Axiane Meunerie, de a se concentra pe activitatea sa principală, bazată pe făinuri și produse derivate, cât și în strategia Zeelandia, dedicând resurse pentru controlul direct și dezvoltarea pieței franceze.

Zeelandia produce și distribuie ingrediente de înaltă calitate brutarilor, patiserilor și cofetarilor, artizanali și industriali. Având acces la toate tehnologiile esențiale, apropierea strânsă de clienții noștri, face ca Zeelandia să ofere mai ușor soluțiile pe care clienții noștri le solicită.

Zeelandia SA, parte a Zeelandia Belgia - o filială a Koninklijke Zeelandia Groep b.v. - comercializează și distribuie ingrediente de panificație, patiserie și de cofetărie în Franța, Belgia și Marele Ducat al Luxemburgului.

Foto: dl Marc Cuypers, Director General Zeelandia Belgium-France-Luxembourg

Zeelandia își consolidează distribuția pe piața franceză.