<strong>V-GO!<br/></strong>Produse vegane <strong>V-GO!<br/></strong>Produse vegane

V-GO!
Produse vegane

Lumea se schimba.

Felul in care traim, felul in care ne comportam si felul in care mancam este diferit.   Si noi ne schimbam. La Zeelandia, ne angajam sa fim alaturi de clientii nostri si consumatorii lor in acesta miscare sociala. Si facem asta cu noua noastra generatie de ingrediente de patiserie si cofetarie.   Evoluam continuu pentru a va oferi solutii inovatoare, astfel incat sa va satisfaca nevoile si sa va depaseasca asteptarile, astazi si in viitor.   De aceea, va prezentam noua noastra gama de produse vegane V-GO!, care sa va inspire: mai gustoase ca niciodata, perfecte pentru toata lumea, bune pentru planeta si bune pentru tine. O oportunitate pentru noi toti, vegani sau nu, sa ne schimbam astazi si sa prosperam in viitor.Descoperă noua gamă
de produse vegane V-GO!

A fi vegan nu inseamna a renunta la produse gustoase. Sunt posibilitati nelimitate care asteapta sa fie incercate. Produsele vegane nu sunt doar pentru vegani. Consumatorilor le place sa experimenteze si sa-si diversifice dietele, asa ca toti am devenit flexitarieni!   O dieta vegana este mai mult decat o dieta, este un stil de viata. Impactul comportamentului nostru si sanatatea planetei au devenit preocuparea tuturor. Fiecare traditie începe cu o tendinta, cu cineva care exploreaza ceva nou. Produsele vegane sunt o tendinta care va ramane.

Mixuri de prajituri.

Mixurile vegane de cofetărie și patiserie pe care vi le oferim sunt perfecte pentru a crea o gamă de produse vegane cu aplicații multiple, cum ar fi prăjituri și brioșe, dar și fursecuri, tarte, vafe, clătite și brownies. Ușor de folosit și delicioase.

Umpluturi.

Posibilitățile sunt nelimitate cu varietatea de umpluturi vegane disponibile în portofoliul nostru. Creme, umpluturi pe bază de grăsime și apă, umpluturi bavaroise sau cu fructe. Cu această gamă puteți crea produse de cofetărie vegane de top.

Glazuri.

Glazurile vegane dau nota finală perfectă aplicațiilor de cofetărie.
Glazurile noastre de înaltă calitate sunt flexibile și ușor de utilizat. Cu aceste ingrediente, produsele de cofetărie nu numai că arată apetisante, gustul lor este mai delicios ca niciodată.

Decoratiuni.

Pentru a face un desert vegan perfect, vă oferim decorațiuni precum frișca vegetală. Gama noastră de produse vegane rezolvă dorința de a nu fi limitat în alegeri delicioase, respectând planeta în același timp.

                


                                    

Solicita oferta

Prin trimiterea datelor dumneavoastră, sunteți de acord ca un reprezentant Zeelandia să vă contacteze. Citiți Declarația noastra de confidențialitate.