

Zeelandia Chocolate.
Arabesque
Ciocolată de calitate superioară, care se topește rapid, este ușor de pus în aplicare și conferă un gust excelent, totul concretizat într-un produs finit complex și strălucitor.

Arabesque Blanc 29
Ciocolată belgiană cu 29% cacao, pentru umplerea și decorarea produselor de cofetărie.

Arabesque Lait 34
Ciocolată belgiană cu 34% cacao, pentru umplerea și decorarea produselor de cofetărie.

Arabesque Noir 58
Ciocolată neagră belgiană cu 58% cacao, pentru decorarea și glazurarea produselor de cofetărie.
Chocolatier
Umpluturi premium produse in Italia potrivite pentru o gama larga de produse de patiserie și cofetarie, utilizate ca atare cat și in combinație cu frisca sau pana cotta.

Chocolatier Pistacchio
Crema cu fistic, pentru umplerea si glazurarea produselor de cofetarie.

Chocolatier Chocobisc
Umplutură premium pe bază de grăsimi, cu incluziuni de biscuiți crocanți, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Chocolatier Nocciola Bianca
Umplutură premium pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de lapte și alune de pădure, stabilă la coacere.

Chocolatier Nocciola Bake
Umplutură premium pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de alune de pădure, stabilă la coacere.

Chocolatier Choco Rice
Umplutură premium pe bază de grăsimi cu gust de ciocolată și incluziuni crocante din orez expandat, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Chocolatier White Waffle
Umplutura/crema alba, pe baza de grasimi, cu bucatele de wafe crocante destinata produselor de patiserie si cofetarie.

Chocolatier Profi Nero
Crema cu gust intens de cacao, pentru umplerea si glazurarea produsele de cofetarie.
Chocollina
Umpluturi clasice cu gust intens de ciocolată și textură cremoasă, perfecte pentru ganache, umplerea sau glazurarea produselor de cofetărie.

Chocollina White
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de lapte și vanilie, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Chocollina Termo
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de ciocolată, stabilă la coacere, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Chocollina Burgundy
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de iaurt și coacăze negre, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Chocollina Cream&Cover
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de ciocolată neagră, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Satina & Sharli Deco
Cuverturi de calitate superioară, cu aromă de ciocolată neagră sau albă, sub formă de dropsuri, utilizate atât pentru glazurarea produselor de patiserie și cofetărie, cât și pentru producerea de figurine sau decorațiuni.

Satina Dark
Cuvertură de cacao, sub formă de dropsuri pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.

Satina White
Cuvertură de lapte, sub formă de dropsuri, pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.

Sharli Deco Dark
Cuvertură de cacao, sub formă de dropsuri, care pot fi folosite și ca incluziuni de ciocolată în diferite produse de cofetărie și patiserie.
Ești interesat de aceste produse?
Completeaza formularul de mai jos!