Afaceri mici și mijlocii

Soluții inovatoare pentru

panificație, patiserie și cofetărie.

Oferim clienților produse inovatoare bazate pe experiența noastră globală, materii prime noi, procese de ultimă generație și noi concepte de marketing. Răspundem nevoilor clienților noștri, precum și nevoilor în schimbare a consumatorilor.

Faceți alegeri delicioase și sănătoase!

De peste 20 de ani, ajutăm brutăriile, patiseriile și cofetăriile din România sa creeze produse de înaltă calitate. Scopul nostru este sa sprijinim dezvoltarea continuă a clienților noștri. Suntem mândri de încrederea lor acordată serviciilor noastre.

   Oferta dla piekarni 

PRODUSE DE PANIFICAȚIE

Cele mai bune produse de panificație pentru clienții noștri. Produsele noastre sunt atent concepute pentru a satisface cerințele consumatorilor și pentru a reflecta cele mai recente trend-uri din industrie. Ne mândrim cu produse de panificație cu etichetă curată și brand-uri de pâine recunoscute pe piața românească. Oferta dla cukiernii

 

PRODUSE DE PATISERIE

O reinterpretare a produselor de patiserie. Inovăm tradiționalul în fiecare produs de patiserie pe care-l creăm, deschizând uși către nenumărate posibilități creative și aplicații. Fiecare gust unic este o invitație de a explora noi arome și combinații pentru rezultate delicioase și surprinzătoare.

Oferta dla piekarni 

PRODUSE DE COFETĂRIE 

Rețete de care te vei îndrăgosti. Produsele noastre delicioase sunt create datorită ingredientelor de cea mai înaltă calitate, precum și cunoștințelor și imaginației cofetariilor noștri. 

                                                    

                          Cum sunt realizate produsele noastre?

Echipa nostra de Cercetare și Dezvoltare, ca răspuns la mediul de afaceri care este în continuă schimbare, nevoile clienților și tendințele emergente ale pieței, dezvoltă produse, rețete și soluții inovatoare în categoriile de panificație, patiserie și cofetărie.

                                                                                                                                                                                                                                    

Oferta dla piekarni  Gust, miros, prospețime

Unul dintre cele mai importante criterii pentru calitatea produselor alimentare este gustul acestora. În cazul produselor de panificație, un alt criteriu important este structura miezului, prospețimea și termenul de valabilitate. Aceasta este întreaga artă de a oferi produse de cea mai înaltă calitate, menținând în același timp prospețime, luând în considerare timpul îndelungat de la producție până la consum. În cazul categoriei de cofetărie, o trăsătură distinctivă importantă a produselor noastre, în afară de gust, este și aspectul, dezvoltat de maeștrii noștri experimentați în cofetărie.                                                                                                                                                                                                                                  

Oferta dla piekarni Ingrediente naturale, valori nutriționale 

Una dintre cele mai importante asociații care apar atunci când ne gândim la produsele alimentare este naturalețea lor. Aceasta este o problemă foarte importantă pentru departamentul nostru de cercetare și dezvoltare. Munca în acest domeniu a dus la reconstituirea portofoliului de produse de panificație și la eforturi continue pentru a ne asigura că rețetele noastre rămân fără aditivi artificiali cât mai mult posibil. Conștientizarea în creștere a consumatorilor cu privire la sănătatea și valoarea nutrițională a produselor are ca rezultat crearea unor soluții inovatoare în domeniul produselor care îndeplinesc funcții specifice (de exemplu pâine pentru persoanele active, pâine pentru persoanele cărora le pasă de sănătate și de forma fizică) pastrând în același timp toate valorile senzoriale.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Oferta dla piekarni Observarea tendințelor și cercetarea pieței

Produsele noastre nu sunt fabricate doar în laborator. Contactul strâns cu piața, observarea și analizarea obiceiurilor alimentare, a tendințelor, a modei și a noutăților este, de asemenea, o parte importantă a procesului. Arome noi, ingrediente noi, locuri și împrejurări în care mâncăm - stabilesc direcțiile de dezvoltare pentru noi.                                                                                                                                   

Oferta dla piekarni Colaborare cu clientul în dezvoltarea produsului 

Credem că adevărata inovație vine din colaborare – motiv pentru care clienții noștri sunt adesea implicați în dezvoltarea de noi produse.
Pe plan intern, ne concentrăm și pe cooperare: echipa de Cercetare și Dezvoltare lucrează îndeaproape cu departamentul de vânzări, care este legătura cu clientul, și departamentul de marketing, care monitorizează îndeaproape comportamentul consumatorului.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Oferta dla piekarni  Facilități de producție

Fie pentru a reduce costurile, fie din cauza dificultăților în obținerea personalului potrivit, mulți clienți caută modalități de a-și raționaliza procesele de producție și de a economisi timp și energie. Creăm produsele ținând cont de capacitățile și obiectivele clienților în acest domeniu și îi ajutăm să implementeze soluții care cresc eficiența operațională.