Rețete Rețete

Belgian Rose

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat de portocală 0,500 kg Fantasy Orange Cake
0,125 kg apă
0,075 kg ulei
0,175 kg ouă
Cremă de caramel sărat 0,400 kg Chocollina Salted Caramel
0,250 kg Rosette
Glazură și decor Arabesque Noir 58
pudră alimentară aurie

Mod de lucru

Blat de portocală
Se mixează toate ingredientele cu ajutorul paletei timp de 5 minute la viteza mare, compoziția se întinde în tavă 60/40 cm și se coace la 200°C timp de aproximativ 5 minute. După coacere și răcire, blatul se sfărâmă și se adaugă 0,400 kg unt moale și se omogenizează, după care se pune în mulaj de silicon și se lasă la congelator minim 2 ore.

Cremă de caramel sărat
Se încălzește la Bain Marie, Chocollina Salted Caramel și se adaugă Rosette spumată. Se aplică pe blatul congelat cu ajutorul unui posh cu dui.

Mod de ansamblare

  • blat
  • cremă
  • blat
  • cremă
  • glazură
  • decor
Belgian Rose

Produse

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

Arabesque Noir 58

Ciocolată cu 58% cacao în substanță uscată, pentru umplerea și glazurarea produselor de cofetărie.

Fantasy Orange Cake

Mix pulverulent pentru prepararea checurilor, a brioșelor (muffin) și a foilor de prăjituri, cu aromă de portocală.

Chocollina Salted Caramel

Cremă, pe bază de grăsimi, cu aromă de caramel sărat, pentru produsele de cofetărie.