Rețete Rețete

Fuzzy Peach

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,500 kg Toffee Velvet Cake
0,325 kg ouă
0,065 kg ulei
0,090 kg apă
Mousse de ciocolată albă 0,300 kg lapte
0,100 kg gălbenuș de ou
0,400 kg Arabesque Blanc 29
0,450 kg Rosette
0,020 kg gelatină
Insertie de piersică 0,500 kg Frutapaste Peach
Glazură și decor Spray Velvet Peach
fructe proapete

Mod de lucru

Foaie
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5 - 6 minute.

Mousse de ciocolată albă
Punem laptele împreună cu gălbenușul pe foc până ajungem la temperatura de 700°C și turnăm după peste Arabesque Blanc 29. După temperare adăugăm Rosette spumată și
gelatina hidratată și topită.

Mod de asamblare

  • blat
  • cremă
  • inserție
  • cremă
  • glazură
  • decor
Fuzzy Peach

Produse

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

Arabesque Blanc 29

Ciocolată albă belgiană pentru umplerea și glazurarea produselor de cofetărie.

Toffee Velvet Cake

Mix pentru prepararea foilor de prăjituri și a ruladelor cu aromă de toffee.